Borgerne bakkede flot op om butikkerne ved Black Friday

Black Friday blev et monsterhit: Claus Villumsen havde nemlig indkaldt forstækninger i form af Hjalmar, der hjalp med udtrækningerne af gavekortene. Foto: Jim Hoff

Borgerne bakkede flot op om butikkerne ved Black Friday

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelslivet i Give fejrede en af de helt store aftener fredag aften, hvor der var så massiv opbakning til Black Friday, at man næppe undgår at tage ordet 'kæmpesucces' i sin mund

GIVE: For 6. år i træk afholdt Give Handel og Erhverv Black Friday, og det stod klart allerede fra middagstid, at det kunne gå hen og blive en god dag og aften for handelslivet i Give, idet midtbyen summede af folk, der ivrige og købelystne huserede i gaderne.

Ikke så sært, for Black Friday-konceptet har efterhånden så meget elastik i rammerne, at mange butikker starter deres tilbud allerede fra morgenstunden, ja nogle endda nogle dage før selve Black Friday.

Det er naturligvis de såkaldte frie markedsmekanismer, der er på spil her, og uanset om man kan lide det eller ej, så har Black Fridaymaskinen vokset sig større og større, så man endog taler om Black Week og Black Month nogle steder.

Derfor er det imponerende, at Give kan samle så mange mennesker på én dag, som det var tilfældet i fredags.

Black Friday 2018 blev i den grad en succes for Give Handel og Erhverv. Dejligt at se, at borgerne her i byen og området vælger at bakke op om de lokale fysiske butikker i så stor grad. Det er supervigtigt og godt for kampmoralen i byen.
- Søren Grunnet, kasserer i Give Handel og Erhverv

Menneskemylder og god stemning

Såvel på Hjortsvangen som i midtbyen var der masser af købeivrige folk, som fik sveden til at springe på panderne hos det travle butiksfolk. Østergade, Torvet og Vestergade vrimlede af mennesker, der både hygge- og storhandlede, deltog i diverse løjer og aktiviteter fra det lokale foreningsliv.

Spejderne og håndbold- og fodboldklubben stod for en række fine aktiviteter, der sammen med heksen Esmaralda sørgede for en rigtig fin stemning i byen. Give Open Air var ligeledes på plads med en billetbod, og den store mennesketilstrømning resulterede i, at samtlige 200 billetter til Black Friday-pris blev revet væk.

De fem store gavekortsudtrækninger, som Black Friday-udvalget Claus Villumsen og Christian Thisgaard stod i spidsen for med vanlig elegance og træfsikkerhed var igen i år det helt store tilløbsstykke, hvor tilstrømningen af folk lignede noget fra en Rasmus Seebach-koncert.

Fantastisk fredag

Det var da også et mere end godt tilfreds Black Friday-udvalg, der hen mod midnat kunne konstatere, at denne aften vil gå over i historiebøgerne som en af de allerbedste Black Fridayaftener i eventens 6-årige levetid i Give.

-Det har været en helt fantastisk dag og aften både på Hjortsvangen og i midtbyen. Vi har på vores ture rundt i byen oplevet en rigtig god stemning, hvor folk nok har haft travlt med at handle ind, men hvor der også har været tid til at stoppe op og hygge sig med de aktiviteter, der har været rundt omkring i byen. Og så er byen bare vildt hyggelig at færdes i sådan en aften med den flotte julebelysning og de 75 grantræer med små julelys. Vi er supertilfredse og kunne ikke have forestillet os et bedre scenarie, end det vi har set her i aften, konstaterede Villumsen og Thisgaard med store smil og glimt af julelys i øjnene.

Give Handel og Erhverv, der står for det store arrangement kunne også notere sig høje tal på tilfredshedsbarometret fra byens butiksliv.

- Jeg har været rundt i butikkerne, og for det første har jeg konstateret, at der over en bred kam var masser af folk inde og handle. Jeg har også talt med nogle af butiksejerne, og de kan alle berette om rigtig fine salgstal, så jeg vil meget gerne være med til at kalde Black Friday 2018 for en succes for Give Handel og Erhverv. Dejligt at se, at borgerne her i byen og området vælger at bakke op om de lokale fysiske butikker i så stor grad. Det er supervigtigt og godt for kampmoralen i byen. Thumbs up herfra til både butikkerne, foreningerne og de gode borgere, der så flot bakkede op endnu engang, sagde Søren Grunnet fra bestyrelsen i GHE.

Borgerne bakkede flot op om butikkerne ved Black Friday

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce