Bragende flot start for fabrikssalg

Peter Lundsgaard startede torsdag d. 11. august ophørsudsalg på Klinkenborgvej ved Give.foto: Christina Mosegaard

Bragende flot start for fabrikssalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give - Torsdag klokken 10 startede Peter Lundsgaard et ophørsudsalg på Klinkenborgvej. Her han de sidste 15 år drevet virksomheden "Fabrikssalg" som en lille hobby ved siden af butikken "Det gamle Apotek".

Peter Lundsgaard har det seneste lille års tid forsøgt at afhænde fabrikssalget, fordi han ønsker at trappe sine erhvervsaktiviteter ned.

- De interesserede købere er dog alle løbet ind i problemer med at få handelen finansieret. Der er tilsyneladende ikke mulighed for at låne penge til et varelager, siger Peter Lundsgaard.

Og varelageret er det væsentligste aktiv i "Fabrikssalg". Peter Lundsgaard har gennem årene gjort det til en forretning at hjælpe møbelfabrikker og tekstilfabrikker af med de rester, de kommer til at ligge inde med, når en produktion er afsluttet.

Resterne er blevet solgt fra Klinkenborgvej. Her har både private og hel - og halvprofessionelle opkøbere hentet varerne. Den del, der ikke har kunnet afhændes, er blevet forvandlet til pudefyld og kan i dag genfindes i pyntepuder over det ganske land.

Peter Lundsgård regner ikke med at få tømt varelagrene i den kommende weekend. Heller ikke selv om der er 30 procents rabat.

- Der er 3000 kvadratmeter lagerareal, så der er masser af varer. Det kommer nok til at tage noget tid, siger Peter Lundsgaard.

Fantastisk start

Ophørsudsalget startede som skrevet torsdag d. 11. august, og den garvede butiksindehaver var nærmest ved at tabe både kæben og pusten over det helt utrolige fremmøde denne første dag.

- Klinkenborgvej var lukket af biler med folk, der ville ind og handle, og ved kassen havde vi kødannelser på op til 50 meter. Det var helt vildt, men på den fantastiske måde, fortæller Peter Lundsgaard.

Fabriksslaget holder fremover åbent fra klokken 10 til 17 torsdag og fredag og til klokken 16 lørdag og søndag.

Dermed er der altså masser af muligheder for kunderne at komme ind og gør en rigtig god handel med Peter og hans piger på fabrikssalget i et stykke tid endnu.

Bragende flot start for fabrikssalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce