Brud og brudflader under kunstneres blik

Det er aldrig kedeligt, når medlemmerne af CreaGive giver fantasien luft under vingerne og efterfølgende samler deres forskellige reaktioner på årets emne til en forårsudstilling, Udgaven 2019 kan man se i Huste fra på lørdag og frem til 21. juni.

Brud og brudflader under kunstneres blik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag 11. maj kan man i Huset i Give opleve CreaGives forårsudstilling. I år er temaet alle mulige aspekter, som man kan finde på omkring ordet "brud".

Give: Udbrud, sammenbrud, brudstykker, gennembrud, regelbrud, brudepar.

Der er meget man kan forbinde med ordet "brud", og det er netop, hvad kunstnerne i CreaGive prøver at komme nærmere ind på, når de med deres 12. åudgave af "Forårsudstilling" afholder fernisering i Huset i Give lørdag 11. maj fra klokken 13.

- Det bliver helt sikkert en spændende og anderledes udstilling, og jeg er spændt på at se, hvad de mange medlemmer af CreaGive dukker op med, når vi fredag aften skal hænge udstillingen op, lyder det fra Christina Møgelvang Mosegaard.

Kunstnergruppens forårsudstillinger plejer at levere mange spændende bud på det emne, gruppen er blevet enige om skal være årets tema. Når temaet først er besluttet, er der frit salg for medlemmerne til at tolke og udtrykke den inspiration, de får at årets "kodeord".

CreaGive er med forårsudstillingen på hjemmebane, for de har deres fælles værksted på øverste etage i Huset. Det er da også på anden sal, forårsudstillingen kan ses.

Christina Mosegaard håber, at mange får lyst til at kigge forbi lørdag og se resultatet. Her vil der ikke blot være snacks og vin, men selvfølgelig også det store kagebord med lutter lagkage, eller i hvert fald andet lækkert hjemmebag.

Ikke mindst vil livemusik af Vejle-sangerinden Emilie Marie Juel Nielsen sørge for.

Udstillingen kan ses frem til 21. juni.

Brud og brudflader under kunstneres blik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce