Byen har igen fået kam til sit hår

Lene Jørgensen vil fra på tirsdag give Gadbjergs borgere mulighed for at få en kortere frisure. Pressefoto

Byen har igen fået kam til sit hår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisørsalonen på Meta Mariehjemmet er igen bemandet fra 15. januar. Fra den dag svinger Lene Jørgensen kam og saks.

Gadbjerg: De er ikke specielt langhårede i Gadbjerg. Men i en rum tid har de måtte drage udenbys får at håret studset og klippet.

Fra næste tirsdag kan de igen få krøllerne sat i Gadbjerg. Her åbner Lene Jørgensen nemlig frisørsalonen på Meta Mariehjemmet.

Lene Jørgensen er en erfaren dame med næsten 41 år i frisørfaget. Hun startede i sin tid som hjælpepige efter skoletid i "Eva Salonen" i Vejle. Her fik hun også en fire årig frisør- og kosmetiker uddannelse i 1985.

Efter at have mødt Peter, som hun nu er gift med på 29. år, flyttede parret til Holstebro, hvor begge arbejdede som selvstændige. Lene etablerede sig med egen salon med 7 ansatte, men for fem år siden flyttede parret tilbage ti Vejle.

Lene Jørgensen har også en uddannelse som social- og sundhedshjælper og har som sådan beskæftiget sig med det, sideløbende med frisørfaget. Men det er og bliver frisørjobbet der ligger hjertet nærmest og det er da også derfor, at der nu igen skal satses fuldt ud på frisørfaget. Lene Jørgensen ser gode muligheder i Gadbjerg og glæder sig til at komme i gang igen med egen salon.

Åbningstiderne i Meta Mariesalonen bliver i første omgang tirsdag og onsdag fra klokken 9,30 til 20, torsdag og fredag fra 9,30 til 17. Lørdag klippes der kun efter aftale.

Mandage er afsat til klipninger ude af huset for de mennesker, som ikke selv har mulighed for at komme i salonen. Det er blot at bestille en tid til en klipning i eget hjem.

Byen har igen fået kam til sit hår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce