Der trampes løs i pedalerne i 12 timer

Der er trængsel i spinningslokalerne hos "Kom og træn", ikke mindst, når landevejsrytterne skal holde formen ved lige inden døre. Foto: Jim Hoff

Der trampes løs i pedalerne i 12 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Kom og træn" inviterer til heldags spinning i Søndermarkshallen. Virksomheder kan købe en cykel og lade medarbejderne trampe med.

Give: Der bliver svedt godt og grundigt i Søndermarkshallen lørdag 26. januar.

Her holder Give GIFs "Kom og træn" et tolv timers arrangement med spinning på programmet. klokken ni trædes pedalerne på de 54 spinningcykler ned første gang. Og så vil der ellers blive trampet grundigt i pedalerne de næste 12 timer.

Der vil være korte afbrydelser i pedaltramperiet. Dels skal der skiftes instruktører på den scene, der bliver opbygget til netop instruktørerne. Det giver et lille pust på små ti minutter hver time.

Der skal også skiftes ryttere på de mange cykler. Der må højst være seks personer om at dele en cykel, men hvordan de fordeler cykeltiden imellem sig, bestemmer de selv.

"Kom og træn" råder ikke selv over 54 såkaldte Bode Bikes, men har lånt sig frem hos andre foreningsbaserede fitnesscentre. Der er dog godt gang i spinningsaktiviteterne hos "Kom og træn" ved Ikærhallen.

- Lige nu har vi syv hold om ugen og de fleste er overbookede, så vi vil gerne udvide med flere hold. Give Cykelklub kører også to hold om ugen, siger Bo Mau Pedersen, "Kom og træn".

Til sådan en stor event nyder vi godt af alle de dygtige og flittige frivillige fra "Kom og Træn" og Give GIF. Det er altafgørende for sådan en dag, at der er styr på alle opgaver, så dagen kører på skinner og deltagerne får en så god oplevelse så mulig.
Bo Mau Pedersen, "Kom og træn"
Charlotte Bircow er en af de instruktørerne, når Kom og Træn holder 12-timers spinning-event i Søndermarkshallen. PR-foto
Charlotte Bircow er en af de instruktørerne, når Kom og Træn holder 12-timers spinning-event i Søndermarkshallen. PR-foto

Mange instruktører

Til at styre slagets gang på de 54 cykler på gulvet stiller "Kom og træn" selv med fem instruktører. Takket været god sponsorstøtte fra Den jyske Sparekasse har man også været i stand til at hente et par kapaciteter udefra.

Det er blandt andet den tidligere professionelle cykelrytter Peter Meinert, der i dag arbejder hos DGI og det er fitnessikonet Charlotte Bircow. Desuden medvirke Bike Academy med lyd- og lysshow og to instruktører.

Der er også mulighed for at firmaer kan købe en cykel og lade sine medarbejdere holde den kørende i de 12 timer. Det kan være en sjov og udfordrende aktivitet for medarbejderne, en form for svedig teambuilding.

Hvis virksomhederne går med, får firmaerne deres logo på deltagersedlen foran på cyklen.

Til selve spinningeventen kan der købes adgang til forplejningszone, hvor der serveres frokost og aftensmad. Der vil også være frugt, kage, kaffe og energiholdige drikke.

Samme dag vil Charlotte Bircow også holde et foredrag i Huset klokken 14. Foredraget hedder "Vilje og balder af stål". Billetter til foredraget koster 149 kroner og kan købes på www.komogtræn.dk

Der er gratis adgang til selve spinningeventen.

Der trampes løs i pedalerne i 12 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce