Discountbutikkernes fremmarch styrker byggeproducenter i Give


Discountbutikkernes fremmarch styrker byggeproducenter i Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give -Discount vinder terræn, og discountbutikkernes andel af dagligvaremarkedet forventes at nå hele 45% i 2020. Det mærkes hos danske byggeproducenter, der oplever øget efterspørgsel på byggematerialer til de mange nye butikker.

Give Elementer A/S er en af de byggeproducenter, der kan mærke discountkædernes fremmarch i ordrebogen. Discountbutikkerne er oftest byggerier, hvor der typisk bruges helt gængse elementer som bagmurselementer og skillevægge. Disse elementtyper, producerer Give Elementer A/S. Men også fabrikkens underleverandører, der leverer TTS drager og dækelementer, nyder godt af de mange nye discountbutikker, som skyder op.

"Give Elementer er en attraktiv leverandør til denne type byggeprojekter, fordi der enten brugesstandard betonelementer, som er vores speciale, eller elementer som vi kan lave selvom de ligger udenfor vores normale forretningsområde", fortæller Finn Eskildsen fra Give Elementfabrik.

God til at agere på presset betonmarked

Med 50 år på bagen har fabrikken superoptimeret sin produktion, så man kan agere på et presset betonmarked. Priserne er presset helt i bund og ønsket om en lav pris er ingen undtagelse, når man bygger discountbutikker. "Måske derfor får vi mange henvendelser på netop denne type byggerier", siger Finn Eskildsen og fortsætter: "Simple elementer og en supereffektiv produktion har gjort det muligt for os at lave en skarp prissætning i et trængt marked - en skarphed som er absolut nødvendig for at navigere på nutidens betonmarked", fortæller han.

Seneste ordrer i ordrebogen til discountkæder hos Give Elementer A/S kommer fra Intergruppen i Ikast og KT Erhvervsbyg A/S i Give, der bygger for henholdsvis Kiwi i Ikast og Fakta i Odense. Til Intergruppen leveres elementer til den 892 m2 store Kiwibutik i Ikast, mens KT Erhvervsbyg A/S har bestilt elementer til Fakta i Odense.

Discountbutikkernes fremmarch styrker byggeproducenter i Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce