Efter 40 år som pædagog trækker Ulla Ørnsholt pensionistkortet

Ulla Ørnsholt kan 16. marts fejre 40-års jubilæum som pædagog/leder ved Vejle Kommune. Hun glæder sig til lidt mere fritid, mens den unge mand ved hendes side måske er lidt bedrøvet ved tanken om at miste en engageret og dynamisk voksen hos Karla grøn. Foto Jim E. Hoff

Efter 40 år som pædagog trækker Ulla Ørnsholt pensionistkortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den integrerede institution "Karla Grøn" danner fredag ramme om en glædelig og kedelig begivenhed: Ulla Ørnsholt fejrer 40 års jubilæum - og stopper.

Karlskov: Hvis man synes børn kan være en prøvelse, er 40 år lang tid at tilbringe sammen med de små terrorister.

Heldigvis for både børnene og Ulla Ørnsholt har hun aldrig haft den indstilling til børn, at de var en prøvelse. Tværtimod sætter hun stor pris på de små. Sådan har hun altid haft det, så derfor blev hun uddannet som pædagog ved Kolding Seminarium.

Efter en hel måneds sommerferie fik hun arbejde og det har hun haft siden. Men på fredag skal hun til at omstille sig. Nu skal hun til at være pensionist. I første omgang dog kun på deltid.

Helt slipper hun ikke børnene. 1. april starter hun i en 15-timers-stilling på Elkjærskolen, hvor hun skal tage sig af skolens førskolebørn. Derudover er hun fast tilkaldevikar hos Karla Grøn, så der kommer også til at være masser af børn i Ulla Ørnsholt fremtidige tilværelse.

- Man kan jo ikke bare lige sådan slukke for pædagogknappen, bare fordi man går på pension. At arbejde med børn på denne her positive måde går i blodet på en. Og da jeg altid har været glad for at gå på arbejde, kan jeg da ikke sådan bare stoppe fra den ene dag til den anden. Sådan er det vist bare, konstaterer Ulla Ørnsholt.

Alt andet lige vil der dog blive mere fritid, og den skal blandt andet bruges på det frivillige arbejde i Red Barnets oplevelsesklub. Den skal selvfølgelig også bruges sammen med de seks børnebørn, der bor i København og i Grønland.

- Jeg vil også i gang med at hjælpe med noget lektiehjælp under Homestart-konceptet, og så skal jeg passe min linedance, mit serveringsjob - og måske skal jeg til at køre noget mountainbike, siger Ulla Ørnsholt.

Efter 40 år som pædagog trækker Ulla Ørnsholt pensionistkortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce