Fællessang hilser våren med frydeligt jubelkor


Fællessang hilser våren med frydeligt jubelkor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyregod: Organist, kirkesanger og præst ved Thyregod Kirke holdt i september 2018 en sangaften i Kirkehuset, hvor især Højskolesangbogen var i brug.

Det velbesøgte arrangement kaldte i den grad på en gentagelse, og den bliver holdt onsdag 20. februar klokken 19.30. Her vil sangen igen tone højlydt i Kirkehuset.

Her mod slutningen af vinteren står nogle af vore fine vintersange selvfølgelig på programmet - også en ny vintersang på kendt melodi, tilpasset forandringerne i det globale klima.

Andre sange rækker frem mod forårets snarlige komme, og med kirkesanger Vibeke Jæger som støtte bliver der chance for at lære en af Højskolesangbogens allersmukkeste, men meget sjældent sungne sange: "Vi har kun én sol".Aftenens program bliver kædet sammen af kirkens organist Asger D. Pallesen, der akkompagnerer på klaver til de fleste sange. Men som ved efterårets sangaften medvirker også sammenspilsgruppen "Kirkemusikanterne", der spiller til udvalgte sange og derudover underholder et kvarters tid under kaffebordet.

Musikerne har ovenikøbet overtalt Thyregod Kirkes dygtige kirkesanger og sognemedhjælper til at give den som "refrænsangerinde" i en lille buket af filmsange med musik af Kai Normann-Andersen. Indslaget er en slags "generalprøve", idet "Kirkemusikanterne" skal optræde på Plejecenter Sandbjerg torsdag 28. februar ved vennekredsens eftermiddagsarrangement.

Sangaftenen i Thyregod slutter cirka klokken 21.30. Pris for kaffebordet: 30 kroner.

Fællessang hilser våren med frydeligt jubelkor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce