Forening har succes med hvervekampagne: Skulpturbyen vokser

Skulpturby.dk er i aktivitet året rundt. For øjeblikket er der dog stilstand foran Huset, hvor 14 statuer har indtaget deres vinterhi. Det se lidt rodet ud, men i løbet af foråret begynder skulpturerne at finde deres placering i 2019-udgaven af skulpturbyen. Privatfoto

Forening har succes med hvervekampagne: Skulpturbyen vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvervekampagne er en succes, siger formanden for Skulpturbyen. Foreningen er naturligvis meget synlig, når der næste lørdag er isskupturfestival.

Give: Det går rigtig godt, især med at tegne nye erhvervsmedlemmer til foreningen.

Sådan lyder vurderingen for Skulpturbys formand Jørgen Lundsgaard, efter en lille gruppe under skulpturby.dk gennem de seneste måneder har arbejdet med at øge medlemsskaren.

Skulpturby.dk og Give Handel & Erhverv arbejder i fællesskab på, at markedsføre Give som en aktiv og levende by, hvor der er rart at være. Byen og egnen er et sted med initiativ og udvikling og hvor man fornemmer en fælles vilje til at gøre byen til et godt sted at være.

- Især er det gået rigtig godt med hvervningen af nye erhvervsmedlemmer. Der har været stor forståelse for nødvendigheden af deltage i den fælles kamp, der skal til for at fastholde et passende niveau, siger Jørgen Lundsgaard.

Med hensyn til at få flere private borgere som medlemmer betegner Jørgen Lundsgaard udviklingen som "en pæn tilgang". Også her er der plads til flere, der vil være støtte foreningens arbejde som medlemmer, enten aktivt eller passivt.

Det kan nås endnu

Skulpturby er naturligvis også på plads som forening, når der lørdag 15. december er isskulpturfestival i byen mellem klokken 11 og 15.

Her vil 10 isskulptører være i gang med at forvandle isblokke til skulpturer. De vil være placeret på det sted, de bliver skabt, så længe vejr og vind tillader det. Desuden vil der foregå en række andre aktiviteter.

Skulpturby.dk vil være repræsenteret med en lille bod, hvor man kan blive lidt klogere på hvad Skulpturby.dk står for. Naturligvis kan man også tegne et privatmedlemskab, der koster 100 kroner om året.

I den private del af hvervekampagne trækker skulpturby.dk lod blandt de nye medlemmer om et gavekort på 1000 kroner til Give Handel og Erhverv blandt nye medlemmer. Der trækkes der lod om en lille overraskelse. Lodtrækningen finder sted 20. december.

Skulpturby.dk har også fået fremstillet en ny udgave af "Skulpturvinen" i samarbejde med Give Vinhandel. Vinen kan købes i boden på lørdag og fremover hos Give Vinhandel.

Forening har succes med hvervekampagne: Skulpturbyen vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce