Forsamlingshuset mangler kun sidste etape - taget

Nye gulve, nye lofter, nye møbler og ny belysning. Der er sket meget i Lindeballe Forsamlingshus de seneste år. Privatfoto

Forsamlingshuset mangler kun sidste etape - taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige og penge fra den gamle butik har sammen med kommunale kroner fået moderniseret forsamlingshuset i Lindeballe. Nu er moderniseringen ved at være ved vejs ende.

Lindeballe: Selv en fredag aften er der ingen problemer med fremmødet til generalforsamlingen i Lindeballe og Omegns Borgerforening.

Cirka 60 af foreningens 297 medlemmer deltog fredag i årets generalforsamling. De fik foruden regnskabet også fire beretninger. Formand Mogens M. Madsen beretning over årets gang, Jytte Søndergaards beretning fra forsamlingshusudvalget. Gudmund Nielsens status over Lindeballe.dk med netcafé og endelig Bo Hasselstrøms redegørelsen over Lindeballe Dagligvarebutik Støttemidler.

Forsamlingshuset har gennem de seneste fire år været gennem en større renovering.

- Det har været en ordentlig mundfuld, lidt lige som at spise en elefant. Nu mangler vi kun den sidste bid, konstaterede Jytte Søndergaard.

Forsamlingshuset er ejet af Vejle Kommune, der derfor er en aktiv medspiller i renoveringen. Især med hensyn til den udvendige vedligeholdelse er det kommunen, der holder for. Det bliver det også, når taget skal renoveres. Det har været sat på budgettet til 2021, men bliver nu rykket frem til 2020.

Den indvendige renovering er blevet gennemført af lokale kræfter. En hel stribe handymænd og økonomiske midler fra Lindeballe Dagligvarebutik Støttemidler har gjort det muligt.

Seneste større projekt har været nyt gulv i både den store og den lille sal, nye lofter, gardiner og belysning. Til at styre projekterne og til den daglige drift med udlejning er der nedsat et selvstændigt udvalg.

- Her kan der altid bruges flere hænder, og det er faktisk en meningsfuld hobby for deltagerne, konstaterede Jytte Søndergaard.

Der var heller ingen problemer med at få valgt nye medlemmer til bestyrelsen. Jytte og Arne Troelsen forlod bestyrelsen efter de maksimale fire års virke, Helle Borup og Henrik Raundahl efter to år. De blev erstatte af Ragna og Niels Uth, samt Ulf Jacobsen og Tine Ellegaard.

Da Ragna og Niels Uth var suppleanter i den gamle bestyrelse, skulle der vælges to nye her. De poster påtog Susanne Fritzen og Jette Andersen sig.

Forsamlingshuset mangler kun sidste etape - taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce