Frisørsalon nummer tre er åbnet i Vestergade

Edel Handeland og Piv Lindberg er rykket fra Hjortsvangen til midtbyen. Edel Handeland er der på fuld tid, mens Piv Lindberg efter endt barselsorlov er der på "ukurante" tider.

Frisørsalon nummer tre er åbnet i Vestergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Salon Lindberg" er flyttet fra Hjortsvangen til Vestergade 11. Så nu kan man få håret ordnet i nummer 10, 11 og 13.

Give: De to frisører Piv Lindberg og Edel Handeland rykkede i staten af det nye år ind i Vestergade 11.

Bygningen har tidligere huset fotograf, en børnetøjsforretning og senest en blomsterbutik.

- Man kan på en måde sige, at vi nærmest er flyttet "hjem", idet vi begge har stået i lære hos Anette Ringsted, som nu bliver vores nabo, siger Piv Lindberg.

Med Salon Lindbergs indtog er der tre frisørsaloner i Vestergade. Som nævnt bliver Anette Ringsteds "Salon 1400" nærmeste nabo. Derudover ligger også "Harma's Hairværk" i gaden. Den er placeret Vestergade 10.

- Det er måske lidt tæt, men vi har ikke kunnet hekse med, hvor de smukke lokaler lå, og Birkebæks bygning er både smuk og centralt beliggende. Derfor var den helt ideel for vores nye frisørsalon, siger Edel Handeland og Piv Lindberg.

"Salon Lindberg" er ikke nystartet. Den har tidligere ligget sammen med Dansk Fitness og senest Strong2Gether på Hjortsvangen.

Piv Lindberg startede den som selvstændig for fem år siden. Edel Handeland kom med 1. april, da Piv Lindberg var på vej på barselsorlov. Samarbejdet er fortsat, da Piv Lindberg i december vendte tilbage.

Flytningen er dog ikke sket helt problemfrit. Et opslag på salonens facebookside rører ved et problem:

- Vi har desværre kunder der forgæves kører på Hjortsvangen. Vi har haft flyttesedler i vinduerne på den gamle salon, men de er blevet taget ned. Så vi har kunder der ikke rigtig ved hvor vi er. Det beklager vi meget, hedder det i opslaget.

Frisørsalon nummer tre er åbnet i Vestergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce