Halselvstyre og visionsplaner for samlet idrætscenter er klar

Skitse for ombygning i Ikærhallen - det er en mulig løsning for omklædning, cafe, foyer, fitness, som skal diskuteres med brugerne. Tegning Jørgen Lundsgaard

Halselvstyre og visionsplaner for samlet idrætscenter er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den lokale drift af idrætshallerne i Give er godt i gang og så er der netop landet en gedigen visionsplan version 2.0 for et samlet idrætscenter i Give. Begge dele er voldsomt interessante.

Give: En styregruppe under Give Udviklingsråd er godt i gang med den forestående lokale overtagelse af haldriften i Give. Styregruppen består af Jørgen Lundsgaard, Henrik Ebbesen, Michael Hansen og Peter Graver, og gruppen kan nu melde tilbage om den første succes.

- Den 4. april fik vi færdiglavet den nye haltimefordelingsplan. Tidligere har denne øvelse ligget hos kommunen, men som en del af den nye lokale drift vil fordelingsplanen fremover blive styret lokalt. Det giver rigtig god mening, da det jo netop er fra lokalt hold, man ved, hvordan man bedst tilgodeser så mange lokale behov som muligt, siger Jørgen Lundsgaard.  

Nu kan vi hente håndværkere ind, der er gode til at støtte idrætslivet i Give. Det giver god mening for et lokalsamfund som vores, at foreningsliv og erhverv på denne måde støtter hinanden gensidigt
Jørgen Lundsgaard, Give Udviklingsråd

Første hjemmelavede halfordelingsplan er klar

Den nye fordelingsplan træder i kraft pr. 1. august, men effektueringen af driftsovertagelsen af de to haller i Give ryger først op på 100 % 1. januar 2018.

-Vi har fået tildelt en million af Vejle Kommune til renovering af Ikærhallen, og det er lykkedes os at få råderet over pengene, så vi selv står for at styre processen med håndværkere osv. Det betyder bl.a., at vi kan hente håndværkere ind, der er gode til at støtte idrætslivet i Give. Det giver god mening for et lokalsamfund som vores, at foreningsliv og erhverv på denne måde støtter hinanden gensidigt, siger Lundsgaard, der forventer at renoveringsprojektet er færdig ved slutningen af sommerferien.

Der projekteres også med en ombygning af indgangspartiet og cefeteriet ved Ikærhallen (se tegning), som om alt går vel skal stå færdig i 2018. Det er hensigten, at cafeteriet skal vendes ud mod indgangspartiet, og der drøftes ligeledes muligheden for at inddrage et par møderum til fitnessrum. Alt sammen ideer, der bliver vendt med brugerne. 

Nyt stort idrætscenter ved Søndermarkshallen

Et projekt indenfor samme tema er det meget omdiskuterede store idrætscenter i Give.  Nu ligger der en frisktrykt visionsplan udgave 2.0 for et samlet idrætscenter i Give klar til offentlig beskuelse.

-Visionen er opstået efter samarbejde med 10 lokale foreninger. Projektet indebærer, at man flytter al idræt over til Søndermarkshallen og arbejder sig ud herfra med ny multihal, fodboldbaner, tennisbaner osv. Det er hensigten at jorden, der i gamle dage husede teglværket også inddrages til det nye idrætscenter, forklarer Jørgen Lundsgaard. 

Det er ifølge styregruppens plan hensigten, at det nye idrætscenter skal stå færdig indenfor en tidsramme på 5-8 år.

Halselvstyre og visionsplaner for samlet idrætscenter er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce