Hunde fortjener en ordentlig hule - iværksætter kombinerer hundehus og sofabord

Hundehulen kan placeres og vil falde naturligt ind over alt i et moderne indrettet hjem. Finn Rüsander har selv designet hulen, der her er vist i den store udgave til de største hunde. Den fås også i to mindre udgaver. Foto: Børge Larsen

Hunde fortjener en ordentlig hule - iværksætter kombinerer hundehus og sofabord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"CaneaCasa" eller "Hundens bolig" hedder en nystartet virksomhed i Vesterlund. Herfra vil Finn Rüsander sælge trygge huler til hunde.

Vesterlund. Det bedste er ikke for godt til menneskets bedste ven.

Og i lighed med mennesket selv, så er tryghed, fred og ro også det bedste for hundene. Det kan svært for hundene at finde i moderne boliger, hvor hovedparten af landets hunde i dag lever side og side med mennesker.

Men nu får de en hjælpende hånd fra et nystartet firma i Vesterlund. Herfra vil Finn Rüsander sælge sit produkt, der er en mellemting mellem et møbel og en almindelig hundekurv.

- Det er en hundehule. Et fristed, som hunden kan trække sig tilbage til, når den ønsker at være i fred eller blot ønsker at sove, siger Finn Rüsander.

Mange hunde får ikke sovet det, de har behov for, netop fordi de ikke har et sted, hvor de kan være uforstyrrede. Manglen på søvn og/eller ro er med til at stresse hunden, uanset om det er en hvalp eller en voksen hund.

En stresset hund er ikke nem at opdrage, hvilket er synd for både hund og mennesker. Den kan i helt grelle tilfælde udvikle sig til en angstbider.

Canea Casa - hundehulen
Forhandles og sælges kun via hjemmesiden www.caneacasa.dk.Den findes i tre udgaver til henholdsvis små hunde, mellemstore hunde og de helt store hunde. Priserne ligger mellem 6500 og 8000 kroner.

Produktet er udviklet af Finn Rüsander i samarbejde med Vejle Kommunes Erhvervsakademi.

Hundehulerne fremstilles af en møbelproducent ved Silkeborg. Der er tale om bestillingsvarer.

Fred og ro

- Det undgår man helt med en hule til hunden. Den har samtidig den fordel, at den beskytter hunden mod træk på gulvet og mod kuldenedfald. Madrassen i hulen er af memory foam, der tilpasser sig hundens liggestilling og støtter knogler og muskler. Alt dette har stor betydning for hundens trivsel og sundhed, siger Finn Rüsander.

Han fremhæver også hundehulens møbelmæssige kvaliteter. Hundehulen er fremstillet i oliebehandlet og gennemfarvet møbel-MDF. Det betyder sammen med Finn Rüsanders design, at den kan indgå i den almindelige møblering i de fleste hjem.

- Den kan placeres ved sofagruppen, i alrummet eller i hallen. Den kan benyttes som lampekonsol, til pyntegenstande eller aflæggeplads. På den måde kan man have sin hund tæt ved sig uden at falde over hundekurven, siger Finn Rüsander.

Hundehulen sælges kun via hjemmesiden www.caneacasa.dk. Den findes i tre størrelser, så der både er til små, mellem og store hunde. Den kan fås i tre forskellige farver.

Hunde fortjener en ordentlig hule - iværksætter kombinerer hundehus og sofabord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce