Jeppe Andersen skifter til EfB i Superligaen

Jeppe Andersen kan nu skrive Superligaspiller på sit CV efter skiftet til EfB. Her ses Jeppe sammen med en flok U 8 spillere fra Give Fremad, Jeppes barndomsklub

Jeppe Andersen skifter til EfB i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give

Det har ligget i kortene det sidste halve års tid, at stortalentet fra Give, Jeppe Andersen, var på vej væk fra Vejle Boldklub efter en forårssæson, der efter trænerskiftet fra Nicolai Wael til Kim Brink gav den centrale midtbanespiller alt for lidt spilletid hos de røde oprykningsaspiranter. U 18, U 19, U 20 og U 21 landsholdsspilleren er i Kim Brinks start 11'er kun benyttet lejlighedsvist, og meget sjældent på favoritpositionen som central midtbane, det vi i fagsproget kalder 8'eren, og med kun ét år tilbage af kontrakten samt interesse fra klubber i Superligaen, lå det lige til Jeppe Andersens velsmurte højreben at skifte klub.

Det blev så Vejles evige lokalrival fra Esbjerg, der løb med den dygtige og sympatiske midtbanespiller. Det blev en kendsgerning, efter at der var kontakt mellem Jeppe Andersen og EfB i sidste uge, og efter en personlig samtale i Esbjerg med klubbens nye træner, Niels Frederiksen og den sportslige ledelse, var begge parter overbeviste om, at der skulle skrives kontrakt.

Frustrerende forår i Nørreskoven

- Esbjerg kom med et rigtig fint udspil, der passede mig på mange områder, og selv om andre superligaklubber også har vist interesse, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til, fortæller en glad Jeppe Andersen, der med tiltrædelse i Esbjerg allerede 12. juni får en ret kort ferie. En ferie der skal tilbringes med familien i Tyrkiet. - Men pyt med det. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang i Esbjerg, og mon ikke jeg nok skal nå at få ladet batterierne op og gjort hovedet helt klar, siger Jeppe Andersen, der sammen med sine holdkammerater i VB har været gennem en noget turbulent og frustrerende forårssæson i Vejle med trænerfyring, glippet oprykning og en del usikkerhed om fremtiden generelt.

Får 4 år i Esbjerg

I Esbjerg får Jeppe Andersen en 4 årig kontrakt, hvilket er aftalt i begge parters interesse. - Esbjerg har jo til dels købt mig som udviklingsspiller, hvor det så er meningen, at jeg skal blive stamspiller på sigt. I min optik gerne inden for ½-1 år. Jeg kan godt lide Esbjergs måde at spille fodbold på, og synes stilen passer fint til min måde at spille fodbold på. I min snak med Esbjergs træner (Niels Frederiksen, tidl. Lyngby - red.) mærkede jeg også hurtigt, at vi talte det samme "fodboldsprog", at Frederiksen også ser mig som central midtbanespiller, hvilket da også er stærkt medvirkende til, at jeg skrev under på kontrakten, siger Jeppe Andersen, der ydermere kender en del af de unge spillere i klubben fra diverse landsholdssamlinger og kampe mellem VB og EfB, eksempelvis Ankersen-tvillingerne, Mikkel Agger og Jonas Knudsen.

Drømmer om at møde Bale og Tottenham

Når Jeppe kommer hjem fra Tyrkiet, starter træningen op 12. juni, og så er det meningen, at den 20 årige Givemand skal flytte til vesterhavsbyen.

- Klubben hjælper mig med at finde noget at bo i, og jeg må indrømme, at jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang. EfB er en hamrende god klub, der spiller flot fodbold, har en masse gode unge spillere - og så er der jo også muligheden for at komme til at spille ude i Europa efter at Esbjerg hentede den flotte 4. plads som nyoprykker og dermed er klar til at spille kvalifikationskampe i Europa League. - Jeg mener, at vi træder ind i 4. runde, og her har vi mulighed for at løbe ind i Tottenham. Fedt, hvis det bliver sådan, og fedt hvis Gareth Bale stadigvæk spiller for Tottenham til den tid, lyder det forventningsfuldt fra den unge Andersen.

Et tydeligt skridt op ad karrierestigen

- Alt i alt er det her skifte til Superligaen en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. Både på den sportslige og den økonomiske front et det et rigtig attraktivt step opad på karrierestigen, siger Jeppe Andersen, der efter at have fået sin fodboldmæssige opdragelse i Give Fremad skiftede til VB som drengespiller. Og Jeppes nye træner har positive forventninger til sin nye spiller. - Jeppe er en dynamisk og energisk midtbanespiller, der er dygtig på bolden og i pasningsspillet, og han passer rigtig godt ind i den måde, vi ønsker at spille fodbold på. Han er også en robust spiller, der kan tage fra i nærkampe og erobre bolde, siger Niels Frederiksen.

Jeppe Andersens CV

Jeppe Andersen nåede at spille 60 kampe og score syv mål i Vejle-Kolding trøjen. Han debuterede som 18 årig på 1. holdet mod FC Vestsjælland. I DBU-regi er det foreløbig blevet til 13 ungdomslandskampe. De seneste to på U/21-landsholdet i starten af foråret.

Jeppe Andersen skifter til EfB i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce