Kom og se verdens bedste køer

Nogle af landets bedste RDM-dyr holder til på Øgelundgård ved Give. Dem og meget andet kan man se den 16. september, hvor Søren Røndbjerg og familien inviterer til åbent landbrug. Foto: Jim Hoff

Kom og se verdens bedste køer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØGELUND: For første gang er Øgelundgård med, når der på "Åbent landbrug".

Det er der søndag den 16. september fra klokken 10 til 16.

Øgelundgård er en slægtsgård og drives i dag Søren Røndbjerg. Bedriften består af 325 røde køer (RDM), hvor der ud over en årlig produktion af 3,5 millioner kilogram mælk også producerer nogle af de bedste avlsdyr i verden.

På søndag vil der være en pedaltraktorbane til børnene, en halmballeborg, og børnene kan også få sig en trække/ridetur på de to heste, som Søren Røndbjergs døtre har. Derudover vil Arla og Danish Crown være på plads med forskellige smagsprøver og infoboder.

Er man til guldgraveri så kan man få sin lyst styret, idet der vil blive opstillet en stor container med korn, hvor børn og barnlige sjæle kan grave efter guld (karameller). Derudover vil man få besøg af en biavler og en dyrlæge, og så vil der også blive mulighed for at se en masse store spændende maskiner.

- Jeg vil naturligvis også vise bedriften frem og tage en snak med folk om, hvordan det hele foregår her på Øgelundgård. Det bliver en rigtig familiedag, og så er det helt gratis at deltage, siger Søren Røndbjerg.

Kom og se verdens bedste køer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce