Langt ude på landet: Janni åbner landsbyens første butik

Janni Pilgaard åbner 5. maj sin butik "Pilgaardens Grøftekant", som bliver en selvbetjeningsbutik. Lige nu er der fuld gang i byggeriet, så man er klar til den 5. maj. Foto: Jim Hoff

Langt ude på landet: Janni åbner landsbyens første butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Janne Pilgaard åbner pr. 5. maj sin blomster- og gavebutik 'Pilgaardens Grøftekant' i den gamle lilleskole på Tofthøjvej 35 i Tofthøj.

TOFTHØJ: Det er ingen hemmelighed, at det er mere end småt med butikker i den lille landsby Tofthøj ved Gadbjerg. Faktisk er der slet ingen, men det laver Janni Pilgaard nu om på, når hun på dagen for Danmarks befrielse den 5. maj åbner sin gave- og blomsterbutik "Pilgaardens Grøftekant".

Hen over det tidlige forår har hun haft travlt sammen med sin mand Steffen, sin far og bror med at bygge til ved huset på Tofthøjvej 35. Her bliver der etableret helt ny butik, som bliver en selvbetjeningsbutik med tyngden på gave- og blomsterartikler.

- Konceptet er helt enkelt: Man tager selv de varer, man ønsker, og så betaler med med Mobilepay. Der vil være gaveartikler, specialitetskasser og tre størrelser færdige buketter plus blomsterbundter. Man kan også bestille varer eller buketter på forhånd, og det er også muligt at få varerne leveret til døren, fortæller Janni Pilgaard, der vil holde åbent hver dag fra klokken 6.00 til 22.00.

- Jeg har valgt denne butiksform med selvbetjening, fordi det giver mig mere frihed og tid til også at passe min familie. Jeg kan så at sige på ganske fleksibel vis selv vælge mine arbejdstider, og det tiltaler mig rigtig meget, siger Janni Pilgaard, der er uddannet sosu-hjælper, multimediadesigner og altså også blomsterdekoratør.

Min kreativitet tager udgangspunkt i naturen, og jeg vægter det naturlige i mit kreative arbejde med blomsterne højt. Jeg laver luftige og glade buketter også med meget små blomster, så på den måde har jeg mit helt eget særpræg.
Janni Pilegaard, indehaver, Pilgaardens Grøftekant

Spændende at se hvordan folk tager imod konceptet

Hun har tre små børn i alderen 10 måneder, fire år og syv år, og hendes mand Steffen, der i mange år har arbejdet som slagter, er p.t. i gang med en uddannelse til bankrådgiver.

- Jeg kommer jo oprindelig her fra Tofthøj. Min far har en gård små to kilometer herfra, hvor vi bor nu, og jeg er rigtig glad for at være tilbage, hvor jeg kommer fra. Vi har boet i Fredericia i en årrække, men det her er meget bedre. Nu glæder jeg mig rigtig meget til, at vi bliver færdige med at bygge den nye butik og til at se, hvordan folk tager imod mit koncept med en selvbetjeningsbutik her i Tofthøj, siger Janni Pilgaard.

Hun ser også frem til at blive selvstændig og dermed selv bestemme butikkens stil og indhold.

- Min kreativitet tager udgangspunkt i naturen og jeg vægter det naturlige i mit kreative arbejde med blomsterne højt. Jeg laver luftige og glade buketter også med meget små blomster, så på den måde har jeg mit helt eget særpræg, siger Janni Pilgaard.

Pilgaardens Grøftekant har ud over åbningen 5. maj også planlagt et pinsemarked mandag 10. juni.

Langt ude på landet: Janni åbner landsbyens første butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce