Lions Club leverer fart og tempo til New Yorker-festen

Deltagerne ved dette års cykelsponsorløb skal naturligvis en tur op ad Møllebakken - og de er vilde med det. Publikum er i hvert fald. Foto: Jim Hoff

Lions Club leverer fart og tempo til New Yorker-festen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions Club Give har i år valgt at sætte fokus på "sporten og ungdommen", når de den 3. maj skyder velgørenhedscykelløbet i gang på Torvet i Give.

GIVE:Det årlige cykelløb TD Five Boro Bike Tour i New York City er angiveligt verdens største velgørenhedsevent på cykel og er blevet kørt over 40 gange.

Helt så mange gange har Lions Club i Give dog ikke arrangeret velgørenhedscykelløb i Give, men foreningen har ca. hvert andet år siden foreningens opstart foranstaltet gadeløb i Give, og sådan bliver det også i år, hvor løbet bliver en forrygende og festlog del af den store New Yorker-fest fredag den 3. maj.

- Ved årets gadecykelmotionsløb samler vi derfor ind til aktiviteter, der passer til temaet "sport og ungdom". Da temaet jo er meget bredt, vil mange forskellige aktiviteter kunne komme i betragtning, og overskuddet kan både uddeles på baggrund af konkrete ansøgninger og Lions Club Gives egne ideer, forklarer Tony Zachariasen fra Lions Club i Give.

Foreningen er naturligvis glad for, at man har mulighed for at afholde cykelløb samtidig med at byen afholder "New York Open By night og Kunst- og Skulpturdag med dertil hørende festivitas i byen.

- Alt i alt en aften med masser af "go" i. Så der vil være en knaldhamrende god kulisse for både rytter og publikum, siger Tony Zachariasen, der kan oplyse, at løbet skydes i gang klokken 18.00 og kører nøjagtigt en time frem.

I 2017 cyklede 32 deltagere i alt 62.000 kroner ind til velgørende formål i Lions Club. Slår vi dette flotte resultat her i 2019? Foto: Jim Hoff
I 2017 cyklede 32 deltagere i alt 62.000 kroner ind til velgørende formål i Lions Club. Slår vi dette flotte resultat her i 2019? Foto: Jim Hoff

Du cykler penge ind, Lions deler dem ud til ungdom og sport

Ideen med sponsorcykelløbet er helt grundlæggende, at hver cykelrytter selv skal skaffe så mange sponsorer som muligt, faktisk ligesom "rigtige" cykelryttere. Man opretter en sponsorkontrakt med sin sponsorer eller sponsorer, hvis man er i den heldige situation, at man har skaffet mere end en sponsor

Rytterne aftaler en betaling for eksempelvis hver omgang, de cykler, og for reklameudsmykning af både cykel og rytter. De indcyklede penge går til et godt formål i Lions-regi; og i år handler det altså om at støtte ungdommen og sporten.

- Vi håber på et stort felt "cykelryttere" bestående af borgere fra Give og omegn. De skal i løbet af en time, individuelt, cykle så mange omgange som muligt, på den fastlagte rute i Give midtby. En omgang er på ca. 0,75 km., og rytterne skal selvfølgelig nogle ture op ad Møllebakken. Rytterne skal benytte egen cykel. Det kan være en racercykel, en budcykel, tandem, tre-hjuler eller anden "sjov" cykel der vækker opsigt, gerne dekoreret af sponsor, siger Tony Zachariasen.

Lions Club håber på at cykelrytterne, og dermed også sponsorerne, vil konkurrere indbyrdes i forhold til eksempelvis valg af cykel, udklædning, cykelreklamer, optræden, antal kørte omgange og så videre

- Cykelløbet er jo tænkt som et sjovt og muntert indslag, der gerne skulle tiltrække publikum, og jo flere "farver" der er i løbet, desto bedre, konstaterer Tony Zacharisen.

Bonusinfo: I 2017 trampede 32 cykelryttere 62.000 kroner ind til Lions Club.

Lions Club leverer fart og tempo til New Yorker-festen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce