Lukker butikken efter 36 år: Nu tager Peter Lundsgaard bussen som Peter Gardin

Peter Lundsgaard vil fremover drive sin forretning videre fra sin gardinbus. Butikken i Vestergade vil dog blive brugt som showroom og åbnes ved særlige lejligheder. Foto: Jim Hoff

Lukker butikken efter 36 år: Nu tager Peter Lundsgaard bussen som Peter Gardin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Det gamle Apotek" lukker, når den sidste tekstil er solgt. Men der vil fortsat være aktiviteter i butikken for enden af Vestergade.

Give: Jeg koncentrerer mig om det, der er drivkraften i min forretning. Det er Gadinbussen.

Så kort skitserer Peter Lundsgaard, de forandringer, han gennem det seneste år har gennemført i sit lille forretningsimperium. Det er, i hvert fald på det ydre plan, ganske store forandringer.

I løbet af den seneste års tid har han afviklet sit "Fabrikssalg" på Klinkenborgvej mellem Give og Thyregod. Her solgte han to gange om året ud af alle de stofrester, som han, med egne ord, havde hjulpet møbel- og tekstilfabrikker af med.

I samme omgang røg også hans lille hyggefirma "Pude Peter". Her blev der produceret pyntepuder til salg gennem COOP Danmark, Dansk Supermarked og Botex-kæden, som "Det gamle Apotek" også var medlem af.

Hans forretningstalent svigtede ikke: De stofrester, der ikke kunne sælges, kunne bruges som pudefyld.

Nu lukker han så også ned for "Det gamle Apotek" i Vestergade. Det overtog han 1. november 1981. Han ville starte sin egen gardinforretning. 

Jeg valgt at gå hundrede procent ind for at køre forretningen via gardinbussen. Men det gør da ondt at skulle lukke butikken i Vestergade. Det har været mit hjertebarn gennem 36 år.
Peter Lundsgaard

Han nåede bussen

Nogle dage senere var han klar til at åbne butikken for kunder, der ønskede lidt til at hænge for vinduerne. Siden har han leveret værn mod nyfigne blikke og solens stråler til mangt et hjem i Give og omegn.

Gardinerne bliver fortsat det bærende i hans virke. Han tager bussen rundt til de mange kunder. Gardinbussen, naturligvis.

Dem vil der også i fremtiden være to af. Peter Lundsgaard er nødt til at have en gardinmontør til at hjælp. Der vil også fremtidig blive gjort brug af den syersken i Gadbjerg.

Lukningen af "Det gamle Apotek" begrundes med, at hans sikre kort i butikken Marianne Lindbjerg har valgt at begynde at læse. Han har ikke tid til at lære en ny op.

Det er dog ikke ensbetydende med, at bygningerne i Vestergade kommer til at stå tomme. De vil blive brugt til showroom, når Gadinbussen ikke slår til.

- Måske åbner jeg dem ved specielle lejligheder som eksempelvis Black Friday og op til jul, siger Peter Lundsgaard.

 

Lukker butikken efter 36 år: Nu tager Peter Lundsgaard bussen som Peter Gardin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce