Plejecenter Kastaniehaven åbner ny sæson med Åbent hus

Gennem årene er der blevet flere og flere tilbud fra både Kastaniehavecenteret og de frivillige organisationer. Programmet vokser år for år. Arkivfoto: Børge Larsen

Plejecenter Kastaniehaven åbner ny sæson med Åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er gode kalorier til både krop og sjæl på Kastaniehaven torsdag 30. august mellem klokken 10 og 14. Og der er ingen "købetvang".

Give: Det skorter ikke på tilbud om aktivitet og føde for både hjernen og kroppen, når der er åbent hus på Plejecenter Kastaniehaven.

Det er der torsdag 30. august fra klokken 10 til 14. Og her er der mulighed for et nærmere kig på de muligheder, den kommende efterårs- og vintersæson giver for et lidt mere aktivt liv.

Hele dagen vil der være mulighed for at kigge ind på forskellige værksteder og på forskellige tilbud, som ikke kræver andet værktøj end nærvær.

Hvis man føler man har mere overskud og noget at byde ind med, ar der også mulighed for det. Frivilligecenter Give, Ældresagen og Kastaniehavens egne frivillige vil være til stede med information om det at være frivillig.

Man kan også få en tur på en af centerets duo-cykler, deres golfvogn eller få en rundvisning i en af boenhederne. Har man lyst til at træne, er det muligt at komme og få en rundvisning i træningsrummet. Her kan man høre om mulighederne for selvtræning og ligeledes høre om centerets gymnastikhold. Fysioterapeut Heidi Thomasen vil stå klar fra 11.00-11.30 med information.

Det er også muligt at få en lille bid af centerets ugentlige populære aktivitet, nemlig fællessang. Fra 10.30-11 spiller Mogens, vores frivillige guitarist, op til fællessang.

Vejle Kommunes Sundhedsbus ruller ind foran Kastaniehaven, og giver mulighed for at få målt sit blodtryk, og få gode råd om sundhed for krop og sjæl.

Om formiddagen vil det være muligt at opleve og smage på noget af det mad, som Kastaniehaven i tiden er meget optaget af at kunne tilbyde borgere, der har behov for mad med speciel konsistens.

Det vil også være muligt at komme og opleve den nyeste teknologiske løsning på Kastaniehaven, nemlig Virtual Reality, som kan give nye oplevelser til mange.

Plejecenter Kastaniehaven åbner ny sæson med Åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce