Posten flytter tilbage til posthuset

PostNord vender tilbage til det gamle posthus midt i februar, hvor Vagn Billeskov og ?Billeskovs PC? overtager postentreprisen fra SuperBrugsen. Fotocollage: Jim Hoff

Posten flytter tilbage til posthuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give Posthus lukkede 7. oktober 2013 som et led i postetatens "optimering af ressource- og udgiftsbyrden". Ved samme lejlighed åbnede et miniposthus i SuperBrugsen, men nu flytter posten tilbage til Allégade.

Give: I 2017 åbnede Vagn Billeskov en afdeling af "Billeskovs PC" i det gamle posthus i Allégade 14 i Give.

Ved den lejlighed fik både han og virksomheden masser af plads at boltre sig på, og netop pladsen var blevet lidt af et problem i butikken i Gadbjerg. Den butik er fortsat en del af "Billeskov PC".

Pladsproblemer er også årsagen til, at posten nu flytter tilbage til det gamle posthus i Allégade. Men nu er det hos SuperBrugsen i Fredensgade, pladsproblemerne trænger sig på.

Her blev der nemlig åbnet en posthusfilial i 2013, så byens og omegnens befolkning stadig kunne serviceres med breve og pakker. I dag sker det af den instans, der hedder PostNord.

- Og det har været fint nok, men skal vi være ærlige, har det også givet os nogle pladsproblemer i butikken. Derfor har vi meddelt PostNord, at vi ønsker at stoppe samarbejdet, forklarer uddeler Claus Villumsen.

Pladsproblemerne i SuperBrugsen er i øvrigt også årsag til, at man nu er ved at bygge til op mod jernbanen. Her skal der fremover kunne opbevares tomme flakser og lignende.

Frem og tilbage

SuperBrugsen ønske om at stoppe arbejdet med post har betydet, at PostNord har været på udkig efter en ny og god samarbejdspartner i byen.

Postnord har både set frem og tilbage mellem Fredensgade og Allégade, og kan man flytte nogle få hundrede meter den ene vej, kan man vel også flytte de samme få hundrede meter den anden vej. Det virker i hvert fald helt oplagt, at Postnord nu har søgt og fået et samarbejde med Vagn Billeskov og "Billeskovs PC", for på den måde at få posten hjem til det vante matrikelnumre igen.

- Jeg er rigtig glad for, at "Billeskovs PC" har ønsket at overtage posthuset. Det har stor betydning for både borgerne og erhvervslivet i Give, som dermed også fremadrettet er sikret en god, lokal postservice, siger Kim Hinrichsen, distriktschef i Postnord.

Distriktschefen kan oplyse, at kunderne hos det nye posthus hos "Billeskovs PC" på samme vis som i dag kan hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid.

Omdrejningspunkt

"Billeskovs PC" har åbent mandag-torsdag fra klokken 9.30 til 17.30, fredag fra kokken 9.30 til 18.00 og lørdag fra klokken 9 til 12.30.

Vagn Billeskov ser meget frem til at blive samarbejdspartner med PostNord. Han regner også med, at det nye samarbejde vil give endnu mere trafik gennem dørene.

- Vi glæder os rigtig meget til at få posthus i butikken, og jeg har en forventning om, at posthuset vil være med til at gøre "Billeskovs PC" til et omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de kan hente deres pakker sendt med PostNord og klare andre postærinder her hos os, siger Vagn Billeskov.

Han har i forbindelse med overtagelsen af postentreprisen fået foretaget en mindre ombygning i det gamle posthus. Det sikrer, at postcentralen får sit eget udleveringssted.

Sidste åbningsdag hos SuperBrugsen er 12. februar.

Flytningen af posthuset får ingen betydning for Pakkeboksen, der er placeret ved Fakta på Bøgetorvet.

Posten flytter tilbage til posthuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce