Scoop: Årets Skjern-talent tørner ud for Give

Årets talent i Skjern Håndbold, Nicolai Hedegaard Nielsen, tørner ud for HK Give Fremad i næste sæson. PR-foto

Scoop: Årets Skjern-talent tørner ud for Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HK Give Fremads 2. divisionstrup bliver ved med at opruste på spillersiden. Tirsdag aften landede man således en aftale med Nicolai Hedegaard Nielsen, der for seks dage siden løb med titlen 'Årets Talent' i Skjern Håndbold.

GIVE: "På herresiden er det en U25 spiller, der i denne sæson har gjort store fremskridt. Et fysisk pragteksemplar, med et godt skud og masser af vilje. Årets Talent på herresiden er: Nicolai Hedegaard Nielsen."

Således lød det ud af højtaleranlægget onsdag den 17. april i Skjern Bank Arena, hvor Skjern Håndbold i forbindelse med ligaholdets slutspilskamp mod TTH Holstebro kårede årets talenter.

En uge efter er det så HK Give Fremad, der kan "tænde for højtaleranlægget" og proklamere, at klubben har indgået aftale med netop Nicolai Hedegaard Nielsen. Og det må betegnes som lidt af et scoop, at det er lykkes for sportschef Kedde Jensen at tilknytte det 19-årige Skjerntalent til klubbens 2. divisionstrup. Sportschefen er da også godt tilfreds med at dialogen med Nicolai Hedegaard Nielsen endte med et "ja tak" til Give.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan præsentere Nicolai Hedegaard Nielsen, der lige er blevet kåret til årets talent i Skjern Håndbold. Nicolai har på bedste vis vist sig frem i denne sæson, og vi ser meget frem til at få Nicolai i truppen og udvikle ham til en endnu bedre spiller, end han er i dag, lyder det fra Kedde Jensen.

Jeg har valgt HK Give Fremad for næste sæson, fordi klubben har gang i et utrolig spændende projekt, med et meget seriøst set-up. Samtidig har HK Give Fremad gjort det godt i mange år og sætter næste år endnu mere ind på at udvikle sig.
Nicolai Hedegaard Nielsen, ny Givespiller
Nicolai Hedegaard Nielsen
  • Alder: 19 år
  • Højde-vægt: 188 cm - 89 Kg
  • Bopæl: Sdr. Omme
  • Fødeby: Sdr. Omme
  • Klubber: Skjern Håndbold (1. div ungdom - 2.div senior)
  • SINE idrætsefterskole (1. div og Liga ungdom)

Passer perfekt til Gives trup

Sportschefen karakteriserer klubbens nye spiller som en hurtig og eksplosiv bagspiller, meget gennembrudsstærk og med et godt skud. En type der med Kedde jensen ord passer perfekt til Gives trup som passer helt perfekt til vores trup.

- Han er hurtig på fødderne og har et godt overblik. Forsvarsmæssigt dækker Nicolai 2'er(back). Der er ingen tvivl om, at Nicolai bliver en gevinst for klubben og byen, konstaterer Kedde Jensen.

Nicolai Hedegaard Nielsen, der kommer fra og bor i Sdr. Omme blot 20 minutters kørsel fra Give, ser meget frem til at blive en del af det sportslige setup i HK Give Fremad.

- Jeg har valgt HK Give Fremad for næste sæson, fordi klubben har gang i et utrolig spændende projekt, med et meget seriøst set-up. Samtidig har HK Give Fremad gjort det godt i mange år og sætter næste år endnu mere ind på at udvikle sig. Mine styrker er, at jeg er en fintestærk og intelligent spiller, der arbejder benhårdt og aldrig giver op. Jeg glæder mig til at blive en del af HK Give Fremad fra den kommende sæson, hvor jeg er sikker på fortsat at udvikle mig som spiller, siger Nicolai Hedegaard Nielsen.

Dermed har Give indlemmet tre nye spillere i truppen, idet man hen over påsken kunne offentliggøre aftaler med keeper Karsten Tietje og bagspiller Kevin Wonsild. Derudover har klubben også lavet aftale med målmandstræner Michael Christiansen.

Scoop: Årets Skjern-talent tørner ud for Give

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce