Skovfoged: Vi køber det som rent genbrug

"Vi har købt rent genknus af kommunen, så der burde ikke være så meget affald i det," siger skovfoged Jørgen Møller Nissen. Arkivfoto: Tage Uhrskou

Skovfoged: Vi køber det som rent genbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Møller Nissen har ikke selv været i Refstrup Skov. Men han understreger, at Naturstyrelsen ikke vil smide affald i skovene.

Gadbjerg: - Det er ikke noget, jeg vil have røde ører over. Vi har købt rent genknus af kommunen, så der burde ikke være så meget affald i det, siger skovfoged Jørgen Møller Nissen, Naturstyrelsen Trekantsområdet.

Han var sygemeldt, da der blev kørt genknus på skovvejene i Refstrup Skov, men var med på en telefon. Han har derfor ikke været ude at se, hvordan de dybe hjulspor fra skovningsmaskinerne er blevet fyldt op.

- Vi stod med det problem, at vi skulle have maskiner ind for at få stammerne ud. Derfor blev det besluttet at købe genknus fra en kommunal genbrugsplads og køre det på, så vejene blev farbare, siger Jørgen Møller Nissen.

Han er overrasket over mængden af affald i genknuset, selv om han medgiver, at det ikke helt kan undgås. Han vil i næste uge kigge på vejene i Refstrup og vurdere, hvad der eventuelt skal ske.

Hvis mængden af affald er for stor, vil han tage kontakt til den kommune, der har solgt genknuset. Han medgiver dog, at det lyder, som om der skal samles affald op. Det bliver i givet fald en sag mellem Naturstyrelsen og leverandøren.

- Men skovvejene kommer ikke til at ligge, som de ligger nu. Så snart vi er færdige med at få det sidste kørt ud, og der er samlet affald op, er det meningen, der skal køre et stort lag stabilgrus på. Det vil sikre, at borgerne kan færdes på gode veje, siger Jørgen Møller Nissen.

Han har en gang tidligere oplevet problemer med affald i genknus. Det var for et par år siden i Gyttegårds Plantage.

Skovfoged: Vi køber det som rent genbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce