Ung forfatter har udgivet sin anden roman

21 årige Louise Buch Jensen har netop sendt sin anden bog i handelen. Den hedder "Kampen om den magiske bog". Foto: Børge Larsen

Ung forfatter har udgivet sin anden roman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise Buch Jensen fandt sit forfattergen på efterskolen. En fristil fik åbnet en kreativ kilde og det ene ord til at tage det andet. Nu danner fristilen base for hendes anden roman.

Give: Skrivelysten har måske altid ligget lige under overfladen hos Louise Buch Jensen.

Men det blev et møde en fristil og en dansklærer på en efterskole, der fik lysten til at springe som et kildevæld. Året var 2014 og siden er fristilen med jævne mellemrum taget frem og Louise Buch Jensen har skrevet videre på den.

- Den udviklede sig til en hel roman, og det er den, der nu er blevet udgivet med titlen "Kampen om den magiske bog", siger Louise Buch Jensen.

Hun har dog ikke arbejdet konstant på denne bog. Faktisk debuterede hun allerede sidste år med en anden roman med titlen "Havets Krystal". Begge romaner er inden for fantasygenren. Om "Havets Krystal" skriver forlaget blandt andet:

- Klar til at sætte sejl? Tag med Prinsesse Olivia og piraterne fra Den Grønne Smaragd på et spændende eventyr for at finde krystallen, der tilhører Olivias kongerige. På vejen møder de nye venner samt nye udfordringer. De skal finde Havets krystal, før heksen Diana og hendes datter Sidsel gør det. Kan Olivia og piraterne nå at finde den, før heksene gør det? Og kan de standse dem, inden de overtager verden?

Jeg går hjem fra byen efter at have besøgt min veninde Nadja. Jeg kom for sent til bussen, så jeg bliver nødt til at tage genvejen igennem Den Mørke Skov. Men jeg opdager snart, at det er en dårlig ide, da en sort skygge nærmer sig stedet, hvor jeg står.
Uddrag fra "Kampen om den magiske bog"

Den magiske bog

"Kampen om den magiske bog" har samme tema: kampen mellem det gode og det onde. Denne bog landede i boghandler landet over fredag 14. december og kan således nå at blive sendt videre og ende under juletræerne.

Her hedder hovedpersonen Melody og bor sammen med sin mor, søster og en ugle. Hendes far forsvandt for fem år siden.

I skolen går hun i klasse med Mark, som hun senere opdager er troldmand. En dag møder hun den mystiske engel Josh på vej hjem fra byen. Dette møde ændrer hendes liv, og hun bliver kastet ud i en kamp mellem englene og troldmændene.

Troldmændene er ude efter en bog kaldet "Den Magiske Bog". Men englene vil forhindre dem i det, for finder de den og bruger dens besværgelser, kan de ende med at overtage verden.

Begge bøger er udsendt gennem forlaget Mellemgaard i Odense.

Masser af ideer

21 år og med to romaner bag sig, er vejen måske lagt til en karriere som forfatter.

- Det ved jeg ikke. Men jeg har i hvert fald mange ideer. De kommer næsten af sig selv, siger Louise Buch Jensen, der bor sydvest for Give.

Hun bruger det meste af sin fritid på at skrive. For øjeblikket går hun på VUC i Grindsted, og det har første prioritet. Forfattervirksomheden lægges ind, når der er tid til det.

- Det er ikke sådan, at jeg sætter mig ned og skriver en bog fra ende til anden. Jeg har gang i flere projekter på samme tid. Men i det enkelte projekt går jeg nogenlunde lige fremad med handlingen, siger Louise Buch Jensen.

Hverken hun eller forlaget Mellemgaard er meget for at oplyse salgstal. Men Louise Buch Jensen er selv godt tilfreds med kundernes modtagelse af hendes første bog sidste år.

Det er endnu for tidligt at vurdere på "Kampen om den magiske bog" der kun har været på markedet i en lille uge.

Bogen kan blandt andet købes hos "Bog & Idé" på Torvet i Give. Den koster 230 kroner i trykt udgave og 179 som E-bog.

Ung forfatter har udgivet sin anden roman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce