Uno-X tanken på Hjortsvang lukker på tirsdag

Uno-x ankanlægget på Hjortsvangen skal have et nyt, flot skærmtag med behagelig belysning, personlige betalingsautomater ved hver tankstander. Men det kræver, at det er lukket i tre dage. PR-foto

Uno-X tanken på Hjortsvang lukker på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag åbner den dog igen. Den bliver moderniseret og får kontaktløs betalingsautomater og længere slanger.

Give: Fra tirsdag 5. februar og tre dage frem kører man forgæves, hvis man vil tanke benzin eller diesel på Uno-X tankanlæg på Hjortsvangen 29.

Anlægget bliver lukket i tre dage for at få en større overhaling, så det ifølge Uno-X bliver hurtigere og nemmere at tanke. Tankanlægget på Hjortsvangen bliver moderniseret efter det moderniseringskoncept, som UNO-X satte i værk i 2017.

Her gik benzinselskabet i gang med en landsdækkende indsats med det formål "at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstation". Nu er turen altså kommet til anlægget på Hjortsvangen.

- Stationen vil lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse. På Hjortsvangen 29 i Give vil der blive lavet en række forbedringer til fordel for vores kunder, og jeg glæder mig meget til at vise den nye Uno-X frem og høre, hvad de synes om forbedringerne," siger Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno- X i Give.

En af de klare forbedringer bliver, at hver stander bliver udstyret med et selvstændig betalingsmulighed. Man skal altså ikke til orientere sig om, hvor man skal bruge sin benzin- eller betalingskort. De nye betalingsautomater bliver også udstyret med kontaktløs betaling, så man ikke først skal køre kortet igennem og huske sin kode.

Ingen kaffe

Samtidig bliver slangerne på den enkelte stander gjort længere. Normalt er slangens længde ikke noget problem. Men de fleste bilister har prøvet at stå i den situation, at dækslet til bilens tank sidder modsat tankanlægget. Det vil fremover ikke være et problem.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på. På den nye lavprisstation i Give vil kunder få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en ny og større prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, siger Ivan Milther.

Der er dog stadigvæk nogle ting, man går forgæves efter på Uno-X anlægget på Hjortsvangen. Ifølge selskabets reklamefilm, vil det nye tankanlæg kun kunne hjælpe med en ting:

- Give dig mulighed for at tanke så hurtigt som muligt. Den vil aldrig prøve at sælge dig en middelmådig burger eller en lunken cappuccino.

Uno-X tanken på Hjortsvang lukker på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce