Valgkampen skydes i gang tirsdag aften


Valgkampen skydes i gang tirsdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give Egnens Venstre Vælgerforening inviterer til en række debatmøder mellem V og S. Det første holdes i Lindeballe Forsamlingshus tirsdag aften.

Lindeballe: Kun statsminister Lars Løkke Rasmussen kender endnu datoen for det næste valg til Folketinget.

Men det kommer en gang inden Folketinget sendes på sommerferie till Grundlovsdag. Så de fleste politikere og partier er på plads i startblokkene til en tre ugers sprint om de 179 pladser.

Selv om selve datoen er ukendt er de første valgmøder allerede planlagt. Indtil videre kaldes de dog debatmøder og tirsdag aften mødes Socialdemokraternes Birgitte Vind og Venstres Christoffer Aagaard Melson til det første af slagsen. Det finder sted i Lindeballe Forsamlingshus med start klokken 19.30.

De radikales Morten Østergaard påstår, han ikke kan kende forskel på Venstre og Socialdemokraterne. Den holdning deler de to byrådsmedlemmer og folketingskandidater dog ikke. De synes, de to partier er uenige om mange ting, regionernes fremtid, for eksempel.

Men de er enige om, at det er vigtigt at sætte fokus på de lokale emner i folketingsvalgkampen. Fra arbejdet i byrådet ved de, at der er emner, der kun kan løses, hvis man lokalt er i stand til at arbejde på tværs af de politiske blokke.

Emner, som begge kandidater er optagede af, er blandt andet fremtidens infrastruktur i Vejle Kommune, sygehusstruktur og ikke mindst uddannelsesmulighederne. Under infrastrukturen er ikke mindst en eventuel ny motorvej og jernbane til Billund noget, der kan skille vandene. Og begge dele kan komme til at splitte netop området omkring Lindeballe, Åst, Mørup og Uhe.

Arrangørerne sørger for, at der både serveres valgkaffe og kage.

Dagen efter mødes de to igen til et debatmøde i Farre.

Valgkampen skydes i gang tirsdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce