Viljestærk energibundt skifter fokus

Susanne Sandholm er vant til at være i centrum, også når der skal hugges guldmønter ud af isblokke ved den store isskulpturfestival ilørdag 15. december. Foto: Jim Hoff

Viljestærk energibundt skifter fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler Susanne Sandholm fylder 60 år og har nået de fleste af sine mål. Nu bliver der gjort plads til andre interesser og genfundne familierelationer.

Give: Det går stille af, når formanden for Give Handel & Erhverv juleaftensdag fylder 60 år.

Det er en undtagelse, for normalt er der ikke meget, der går stille af, når Susanne Sandholm er midtpunkt. Det kunne umiddelbart lyde som en negativ beskrivelse, men det er det faktisk ikke.

For nok kan der være megen støj, når Susanne Sandholm folder sig ud. Men det er nu mest den gode energi, der larmer.

Susanne Sandholm er en kvinde, der vil noget, hvad enten hun er på arbejde som ejendomsmægler eller hun bruger nogle af sine få fritidstimer på at være formand for Give Handel & Erhverv. Og hun får nået det meste af det, hun gerne vil nå.

Som ejendomsmægler oplever hun og hendes forretning naturligvis også de op- og nedture, der kendetegner ejendomsmarkedet generelt. Det er et marked, der i høj grad er følsomt over for politiske ideer og hovsaløsninger.

1. oktober 1995 etablerede hun sammen med Egon Tavsen Hansen DanBolig i Give. Den første DanBoligbutik lå i Østergade, men blev i 1999 flyttet til Vimmelskaftet.

Med tiden ændrer fokus sig naturligvis. Det, der tidligere var vigtigt, betyder ikke så meget mere. Jeg er nok blevet lidt rundere i min tilgang til livet og vægter andre værdier højere nu end tidligere.
Susanne Sandholm

Sammenhold

Her lå butikken indtil hun købte ejendommen på hjørnet af Torvegade og Bøgetorvet, som Danske Bank forlod i 2013.

To år senere blev Susanne Sandholm valgt som formand for Give Handelsstandsforening. Også her kan bølgerne ind i mellem gå højere, end lysten til samarbejde og sammenhold kan bære.

Gennem de fire år er det lykkedes Susanne Sandholm at få samarbejde og sammenhold blandt de mange selvstændige erhvervsdrivende sat i højsædet. Det har naturligvis krævet et meget positivt medspil fra de handlende, der måske blot har savnet en formand, der kan råbe højt, når det er nødvendigt.

Det bedre sammenhold blandt byens næringsdrivende kan også ses af sammenlægningen med byens erhvervsforening. Nu er Susanne Sandholm formand for Give Handel & Erhverv, som den sammenslutning kom til at hedde.

Sammenhold er et nødvendigt middel i en tid, hvor også Gives handlende er under pres udefra. Den opgave løfter de flot i fællesskab med Susanne Sandholm ved roret.

Tre mand frem

Susanne Sandholm bliver som formand for Give Handel & Erhverv, så længe hun synes, det er sjovt og givende. Det er det fortsat.

På samme måde har det med arbejdet som ejendomsmægler. Her har hun dog ansat Lars Secher som daglige leder og de to er i gang med et glidende generationsskifte.

- Jeg har længe været på udsigt efter den rigtige mand til at overtage boligbutikken og jeg er ikke i tvivl om, at Lars er den rigtige til det, siger Susanne Sandholm.

Hun er heller ikke i tvivl om, at Orla Andersen er den rigtige mand i den private sfære. De to flyttede sammen i hendes ejendom på Højgårdvej for otte år siden.

Siden er der kommet endnu en mand ind i hendes private sfære. En søn, som blev bortadopteret for 44 år siden, har fundet frem til hende.

- Det er jeg meget, meget glad for. Det har været en savnet forbindelse, der nu er blevet knyttet igen. Og jeg er pludselige blevet farmor til to dejlige unger, siger Susanne Sandholm.

Selve fødselsdagen er 24. december. Den fejres i hjemmet med den nærmeste familie og venner. Den store fest må vente til næste år.

Viljestærk energibundt skifter fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce