Y's Men og menighedsråd inviterer til "Jul i Fællesskab"

Så er der dækket op til "Jul i fællesskab" i Sognehuset. Opskriften på aftenen er den samme som sidste år, hvor billedet stammer fra. I fjor deltog 33 personer i arrangementet, så behovet er der. Privatfoto

Y's Men og menighedsråd inviterer til "Jul i Fællesskab"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juleaften ønsker de færreste mennesker at tilbringe i ensomhed. For dem kan svaret været "Jul i Fællesskab" i Sognehuset. Tilbuddet gælder alle i den gamle Give Kommune.

Give: Det er en god nyhed for mennesker, der af forskellige årsager ikke har nogen at tilbringe juleaften sammen med.

Give Y's Men's Klub og Give - Vorslunde Menighedsråd arrangerer også i år "Jul i fællesskab" i Sognehuset.

Selv om det traditionelt er en aften, hvor de færreste vil være helt alene, kan nogen af den ene eller anden grund være henvist til deres eget selskab. For nogle er familien ikke nødvendigvis det rigtige selskab denne aften. Der kan være tale om tab af forskellige slags eller kan være tale om konflikter.

Her er tilbuddet og jul i fællesskab en god mulighed. Opskriften er stort set den samme, som har været brugt de foregående år. Værterne i år er Ingrid og Niels Ole Thomsen, Lone og Svend Nielsen, Jørgen Ravn og Erik Skødebjerg.

Arrangementet starter i Sognehuset klokken 16.30, når den sidste gudstjeneste i kirken slutter. Man er velkommen til at deltage i gudstjenesten, men det er ikke noget krav for at være med i Sognehuset.

Der starters med kaffe og før-julehygge. Senere er der julemiddag, dans om juletræet, julesalmer, oplæsning af juleevangeliet og meget mere.

Prisen for at være med er 75 kroner for voksne. Børn under ti år kommer gratis med. Når prisen er så lav hænger det sammen med, at en række af byens forretninger bidrager til arrangementet. Enten direkte som sponsorer eller som leverandører til ren kostpriser.

Der er mulighed for både at blive hentet og bragt hjem igen efter arrangementet.

Det fuldstændige program kan man få i Sognehuset. Det er også her tilmelding skal foretages senest 13. december, enten på telefon 7573 1009 eller pr. mail til give.sogn@km.dk.

Y's Men og menighedsråd inviterer til "Jul i Fællesskab"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce