Y's Men's Club er klar til næste hobbymesse

OPstillingen i Søndermarkshallen er ændret, når Give Y's Men's Club 3. marts holder Hobby- og Fritidsudstilling. I år bliver der plads til 70 stande.

Y's Men's Club er klar til næste hobbymesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er flere nyheder både i og uden for Søndermarkshallen, når Hobby- og Fritidsudstillingen løber af stablen fastelavnssøndag. Især børnene tilgodeses.

Give: De har tænkt og diskuteret fornyelse siden de 1. august i fjor gik i gang med at forberede Hobby- og Fritidsudstillingen 2019.

"De" er Give Y's Men's Clubs hobbyudvalg, der består af fem Y's Men med ægtefælle. Nogle at tingene har fået genvalg, andre er blevet peppet op. Og så er der blevet plads til helt nye ting.

Genvalg er der for eksempel til et lille loppemarked for børn. Det blev introduceret ved udstillingen sidste år og det blev så godt modtaget, at det er med igen i år.

- Vi har i år lavet 10 "børnestande" oppe i cafeteriet, hvor børn op til 15 år kan få en stand og så sælge, det legetøj, tøj, sko cykler med videre, som de er vokset fra. Vi har lige nu plads til fire - fem ekstra ved børnestandene, siger Peter Refsing, der er udstillingens koordinator og sekretær.

Som noget helt nyt er der i år arrangeret to skattejagter, en for store og en for små børn. Skattejagterne kommer til at finde sted uden for Søndermarkshallen. Jagten omfatter ti opgaver fordelt på ti poster.

Hobby- og Fritidsudstilling
Sted: Søndermarkshallen, Søndermarken 1, Give.

Tid: Søndag 3. marts mellem klokken 10 og 16.

Hvem: Give Y's Men's Club.

Entre: 30 kroner for voksne. Børn er gratis op til 15. år.

70 stande

Når børnene har løst dem, kommer de ind i Cafeteriet, og så åbnes skattekisten. Herfra er der en pose slik og "gulddukater" til de børn, der har gennemført jagten. Skattejagten bestyres af to voksne og erfarne FDFpiger, som også udskriver et diplom til børnene.

I hallen bliver der ændret på opstillingen, så der nu er plads til 70 udstillere. Der har ikke været problemer med at få standene besat.

Det giver et rigt udbud af hobbyfolk med på udstillingen. Det betyder, at der udstilles og sælges retrotasker, glaskunst, malerier, trædrejning, hjemmelavede smykker, pileflet, ting til hunde, katte og andre kæledyr, kaktusser, ting i ben og horn, trælegetøj, halmbinding, kreative ting i blomster, og meget mere.

- Vi har naturligvis også en flot tombola, sponsoreret af lokale erhvervsdrivende og butikker. Der er vist stor velvilje fra de handlende i Give og omegn. Vi har også en vaffelbod, hvor man kan sætte sig ned og købe vafler og en kop kaffe/te og fordøje alle indtrykkene, siger Peter Refsing.

Der er lavet en bemandingsplan, så alle Y's Men og ægtefæller møder ind lørdag eftermiddag og laver standende, tombola, skiltning til udstillerne og så videre. Nogle af udstillerne skal bruge strøm, det bliver også klaret.

- Vi håber og tror at der er en masse mennesker, som ligger turen forbi Søndermarkshallen søndag 3. marts fra klokken 10 til 16, siger han.

Y's Men's Club er klar til næste hobbymesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce