60 til borgermøde: Uldum-borgere vil i parterapi med banken

Det blev nødvendigt med ekstra stole, da der onsdag aften var borgermøde på Café Johans i Uldum. Privatfoto

60 til borgermøde: Uldum-borgere vil i parterapi med banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilkendegivelser om bankflyt, happenings og aktiviteter på sociale medier skal alt sammen hjælpe med at få overtalt Middelfart Sparekasse til at blive i Uldum. Det mener i hvert fald de 60 borgere, der onsdag aften var mødt op til borgermøde i Uldum.

Uldum: - Vi tror stadig på, at ægteskabet med Middelfart Sparekasse kan reddes. Vi elsker Middelfart Sparekasse og deler deres værdier. Selvom de åbenbart vil skilles og har glemt, hvad de står for, er vi villige til at tilgive den forhastede beslutning og gå i parterapi.

Sådan lyder håndsrækningen fra Uldum-borger Jeppe Sander til Middelfart Sparekasse. Onsdag aften havde han inviteret til borgermøde på Café Johans i Uldum som reaktion på sparekassens udmelding om, at den vil flytte sin filial fra Uldum til Tørring.

60 mødte op, og ifølge Jeppe Sander har omkring 10-12 lokale nu meldt sig til at konkretisere og organisere det videre arbejde med at få Middelfart Sparekasse til at omgøre sin beslutning om at lukke filialen i Uldum.

Vil gå fra dør til dør

Planen er bl.a. at lægge pres på sparekassen via sociale medier og happenings. Samtidig vil lokale den kommende tid gå fra dør til dør i Uldum og indsamle tilkendegivelser på, om man vil overveje sin tilknytning til Middelfart Sparekasse, i fald den flytter fra Uldum.

Noget lignende blev gjort for 24 år siden, da Bikuben lukkede sin afdeling i Uldum, og Middelfart Sparekasse i stedet kom til byen.

- Vi er selvfølgelig inspireret af historien og vil gerne trække en tråd til det værdifællesskab, der opstod dengang. Vores hovedformål er at få Middelfart Sparekasse til at blive, men hvis de ikke vil have os, så finder vi en anden, lyder det fra Jeppe Sander.

Initiativet er ikke formelt forankret i nogen af Uldums etablerede foreninger.

Blandt deltagerne i borgermødet var også de to lokalvalgte medlemmer af Middelfart Sparekasses repræsentantskab, værktøjshandler Jørgen Andersen og gårdejer Søren Moss Rasmussen. De lovede i følge Jeppe Sander at give budskabet fra borgermødet videre til sparekassen.

60 til borgermøde: Uldum-borgere vil i parterapi med banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce