Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Bjerre Kød lukker én butik og udvider sortimentet i anden butik

Lars Kjerkegaard overtog i 2010 Bjerre Kød med sin kone, Linda Kjerkegaard. Han begyndte at arbejde ved slagteriet som 15-årig og kunne tidligere i år fejre 30 års jubilæum. Arkivfoto: Mads Hansen

Bjerre Kød lukker én butik og udvider sortimentet i anden butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Produktionen i Bjerre kan ikke følge med efterspørgslen i butikkerne i Bjerre og Horsens og lukker derfor Horsens-afdelingen.

Bjerre/Horsens: Det lokale slagteri Bjerre Kød åbnede i 2015 en butik på Hospitalsgade i Horsens, men den er fra mandag 11. september lukket.

Lukningen sker, fordi slagteriet i Bjerre ikke kan følge med efterspørgslen på varer, så butikken i Horsens har ofte måttet melde udsolgt.

Linda Kjerkegaard, der ejer Bjerre Kød med sin mand, Lars Kjerkegaard, fortæller, at slagteriets kapacitet ikke er stor nok til at producere mere. Desuden vil Bjerre Kød ikke gå på kompromis med kvaliteten.

- Vi græder lidt i dag, men vi er også lykkelige over, at folk har taget så godt imod os i Horsens. Vi håber, at kunderne vil følge med til Bjerre, for her fortsætter det gode arbejde, siger Linda Kjerkegaard.

Vi græder lidt i dag, men vi er også lykkelige over, at folk har taget så godt imod os i Horsens. Vi håber, at kunderne vil følge med til Bjerre, for her fortsætter det gode arbejde.
Linda Kjerkegaard, medejer af Bjerre Kød

Kok følger med til Bjerre

Tre ansatte fra butikken i Horsens er blevet fritstillet fra dags dato, mens en kok følger med til butikken i Bjerre.

Kokkens ankomst til Bjerre betyder, at sortimentet i forretningen vil blive udvidet. Bjerre-butikken har indtil nu fokuseret mest på storindkøb, mens Horsens-afdelingen primært havde fokus på færdigretter, tapas og delikatesser. Disse produkter vil nu blive tilbudt i Bjerre.

Folkebladet har tidligere skrevet om, at butikken i Bjerre står over for en kæmpe ombygning i starten af 2018, og den er Linda og Lars Kjerkegaard så småt ved at forberede sig på. I dag bliver kødet nemlig hakket med kødhakkere i butikken, men de bliver snart flyttet, så der bliver plads til ombygning.

Vægge vil blive revet ned for at skabe mere plads, og facaden bliver erstattet af et stort glasparti. Desuden skal specielle kølediske til en værdi af 300.000 kr. holde produkterne rigtigt friske.

Bjerre Kød er ved at tage kontakt til kunder, der har bestilt varer i butikken i Horsens.