Brødre har overtaget forpagtning af Liniepavillonen

Inden Liniepavillonen blev sat til salg, søgte ejeren Anne Kathrine Koed-Jørgensen efter forpagtere. Nu har hun fundet de rigtige til at drive restauration på stedet, som har været lukket i et halvt år. Foto: Emil Fibiger

Brødre har overtaget forpagtning af Liniepavillonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kokke fra Billund vil drive Liniepavillonen som restaurant med velkendte retter på menukortet. De går efter at åbne 1. maj.

Juelsminde: Liniepavillonen får ikke en ny ejer i denne omgang.

I stedet for at sælge restaurantejendommen, som kom på markedet i december sidste år, har ejer Anne Kathrine Koed-Jørgensen forpagtet den ud til to kokkeuddannede brødre fra Billund.

- De var nogle af de første, der greb fat i mig, da den blev sat til salg. Allerede dengang var det i forhold til forpagtning, siger Anne Kathrine Koed-Jørgensen.

De to brødre er Niclas og Daniel Juhl. De kender Juelsminde, fordi deres mor har sommerhus i Sønderby.

Lillebror Niclas, 26, har en baggrund som køkken- og produktchef i virksomheden DiningSix, der bl.a. ejer restaurantkæden KöD, mens storebror Daniel, 35, bl.a. har forpagtet en cafe i Billund og udover at være kok også er uddannet tjener.

Vores kære mor har sommerhus i Sønderby, så vi er kommet i Juelsminde og fik nys om, at Anne Kathrine ville sælge, fordi hun ikke kunne finde en forpagter.
Niclas Juhl, ny forpagter, Liniepavillonen

Udsigten sælger

Under firmanavnet ND Dining ApS kaster de sig ud i drift af Liniepavillonen, hvis beliggenhed de har forelsket sig i.

- Den er en kæmpestor del af forklaringen på, at vi er interesserede i stedet. Udsigten er svær at sige nej til. Den bliver ikke meget bedre i Danmark, siger Niclas Juhl og fortsætter:

- Det tiltaler os også meget, at Liniepavillonen har haft et godt ry og er kendt for god mad. Det er vi også.

Planen er klar

Brødrene gik egentlig og troede, at ejendommen ville blive solgt, men så blev de kontaktet, og derfra gik det stærkt.

De fik nøglerne onsdag i denne uge og skal have malet og gjort alt klar, så de kan åbne 1. maj.

På menuen vil der bl.a. være smørrebrød, stjerneskud, pariserbøf og bøfsandwich med sovs.

- Den røde tråd er dansk mad med et moderne twist - og kun med de bedste råvarer selvfølgelig. Derfor bliver vores menukort heller ikke ret stort, siger Niclas Juhl.

Både han og broderen vil lægge alle kræfter og al tid i stedet, som skal holde åbent alle ugens dage hen over sommeren.

- Vi glæder os sindssygt meget, siger Niclas Juhl.

Brødre har overtaget forpagtning af Liniepavillonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce