Et umage venskab med udspring i computerspil

29-årige Kenneth Busk (t.v.) fra Hedensted og 45-årige Jester Mott Sundstrøm fra Horsens samt 53-årige Dennis Martlev fra Ringsted (uden for billedet) har dannet det professionelle e-sportshold MSB Racing. Foto: Michael Svenningsen

Et umage venskab med udspring i computerspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begyndelsen på et lokalt, professionelt e-sportshold skete online, hvor den fælles interesse for bilspil endte ud i et venskab for livet.

Hedensted: At en forhenværende ejer af en cykelbutik i Hedensted skulle danne ven- og partnerskab med en forholdsvis jævnaldrende horsensianer inden for håndværksbranchen, er der ikke nødvendigvis noget odiøst i.

At sidste del af trioen, der for nylig har etableret det professionelle e-sports hold MSB Racing, involverer en noget ældre direktør fra Ringsted, er dog en ganske anden sag.

- Normalt ville vi aldrig have mødt hinanden. Og selv hvis vi havde, var vi nok aldrig faldet i snak, siger den tidligere cykelhandler Kenneth Busk.

Når det alligevel endte sådan, skyldes det den fælles interesse for Sim Racing - altså virkelighedstro online kørespil. Over et utal af timer inde i spillet dannede de tre et venskab, uden overhovedet at have mødt hinanden.

Dermed fungerer de også som en omvandrende beroligelse til nervøse forældre, der er bange for, at deres børn tilbringer alt for lang tid foran en asocial skærm.

- Vi sidder jo og snakker sammen om alt muligt, mens vi spiller - trods baggrund, aldersforskel eller geografi. Heldigvis er det på grund af e-sportens fremmarch ikke længere et tabu at sidde og spille computer - heller ikke for voksne mænd som os - så der er ingen skade til, at knægten også får tid til at danne kammeratskaber via noget, forældrene måske ikke rigtig forstår, siger Ringsted-direktøren Dennis Martlev.

Et umage venskab med udspring i computerspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce