Håndboldstjerne fra Juelsminde er "Vild med Dans"-favorit

Christina Roslyng vandt "Vild med Dans" i 2006. Nu skal Lars Christiansen forsøge at gøre hende kunsten efter. 2018-sæsonen starter fredag kl. 20 på TV 2. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Håndboldstjerne fra Juelsminde er "Vild med Dans"-favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Christiansen skal forsøge at kopiere sin bedre halvdels sejr i dansekonkurrence - og spillerne har eks-håndboldstjernen som favorit, når det går løs fra fredag.

Juelsminde: Christina Roslyng med rødder i Overby strøg helt til tops i TV 2's seerbasker "Vild med Dans" tilbage i 2006. Nu skal hendes mand, Lars Christiansen, forsøge at gøre hende kunsten efter.

Står det til spillerne hos Bet25, har Lars Christiansen, manden med flest scoringer nogensinde på herrelandsholdet i håndbold, noget at have forhåbningerne i. Sammen med prof-danseren Sofie Kruuse er han favorit med et odds på 4,75 for den endelige sejr. Det samme giver sangeren Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann i skrivende stund. I alt 12 par stiller til start.

- Størstedelen af de spil, der er placeret på vinderen, er på Lars Christiansen. Derfor har vi været nødsaget til at nedjustere oddset på ham - fra odds 10 til odds 4,75, og på nuværende tidspunkt er han faktisk vores favorit i konkurrencen sammen med Emmelie de Forest, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Lars Christiansen og Christina Roslyng, der begge har glorværdige hånboldkarrierer bag sig, bor i Juelsminde - og de får ikke langt til en eventuel finale. Den afvikles i Forum Horsens 23. november.

Hos Bet365 giver Lars Christiansen 5,50 gange pengene igen - kun Molly Egelind og Emmelie de Forest giver lavere vinderodds: 5,00.

Deltagerlisten i "Vild med Dans" - med start fredag kl. 20 på TV 2:

Lars Christiansen/Sofie Kruuse

Emmelie de Forest/Frederik Nonnemann

Molly Egelind/Mads Vad

Laila Friis Salling/Morten Kjeldgaard

Adam Duvå Hall/Mie Moltke

Esben Dalgaard/Mille Funk

Rolf Sørensen/Karina Frimodt

Simon Stenspil/Asta Björk Ivarsdottir

Signe Lindkvist/Thomas Evers Poulsen

Emil Thorup/Jenna Bagge

Lucy Love/Michael Olesen

Rosa Kildahl/Esbern Syhler-Hansen.

Håndboldstjerne fra Juelsminde er "Vild med Dans"-favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce