Hedensteds indkørsel slipper for buler og huller

Træalléen bevares, men derudover bliver der bedre forhold for cyklister, når renoveringen af Horsensvej forventes færdig ved udgangen af 2018. Illustration: Skala Arkitekter

Hedensteds indkørsel slipper for buler og huller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De overordnede linjer til renoveringen af Horsensvej er tegnet. Borgerne inviteres med til at sørge for de sidste.

Hedensted: Når Horsensvej i slutningen af næste år forventes at stå klar igen efter en gennemgribende renovering, vil det umiddelbart fremstå både genkendelig og anderledes.

Det fremgår af et skiteforslag fra Skala Arkitekter, hvor største forandringer bliver en ny cykelsti og brosten på kørebanen. Derudover etableres en ny træallé som erstatning for den nuværende, der bærer hovedansvaret for det ødelagte fortov.

Til arbejdet har Hedensted Kommune indtil videre afsat syv mio. kr., og borgerne inviteres med til detailplanlægningen af blandt andet belægninger, beplantning og belysning. Eksempelvis er et forslag om at beskære den grønne kile mellem Horsensvej og Hovedvejen for at skabe bedre udsyn åben for diskussion.

Efterfølgende holder kommunen et borgermøde, hvorefter arbejdet sendes i udbud. Renoveringen forventes påbegyndt i løbet af foråret 2018, når jorden er fri for frost. I den forbindelse vil hele eller dele af Horsensvej i arbejdsperioden blive afspærret.

- Horsensvej har længe trængt til en grundig opgradering. Med syv mio. kr. og et godt forarbejde med masser af dialog er jeg sikker på, at vi står med en ny flot indkørsel til Hedensted centrum i slutningen af 2018, siger borgmester Kirsten Terkilsen (V) i en pressemeddelelse.

I forbindelse med renoveringen udskifter Hedensted Spildevand også de gamle og nedslidte kloakrør.

Hedensteds indkørsel slipper for buler og huller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce