Kunder: Det er ikke nemt at se, at brugsen fylder 100 år

I anlednign af SuperBrugsens 100 års jubilæum uddelte souschef Mikkel Hasle Jensen og de øvrige af brugsens ansatte 100 othellolagkager til kunderne. Blandt kunderne var der dog forundring over, at brugsen ikke gjorde mere ud af at markere sit jubilæum. Foto: Michael Svenningsen

Kunder: Det er ikke nemt at se, at brugsen fylder 100 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandt kunder, der besøgte SuperBrugsen i Juelsminde på butikkens 100 års jubilæumsdag, var der skuffelse over butikkens markering af jubilæet. Souschef forklarer, at der mest af alt var tale om en markedsføringsmæssig markering.

Juelsminde: Har jeg noteret mig en forkert dato?

Det spørgsmål trængte sig på hos flere kunder, da de tirsdag eftermiddag trådte indenfor hos SuperBrugsen i Juelsminde.

Her forventede de at blive mødt af festligheder i anledning af brugsens 100 års jubilæum, der fandt sted tirsdag.

- Men det er ikke nemt at se, at brugsen fylder 100 år. Der er ingen flag eller fejring. Jeg blev i tvivl, om jeg havde set rigtigt på datoen, siger Heidi Skov Madsen, der bor i Juelsminde og var i brugsen for at handle med sin datter.

Også Ebba Elise Møller fandt jubilæumsmarkeringen en anelse tam.

- Jeg forventede, det blev en stor fejring, for jeg kunne læse i avisen, at uddeleren sagde, at det ville blive værd at køre efter. Men jeg synes det er skuffende, at man ikke gør mere ud af det. Det er en skam, siger hun, der bor i Staksrode.

Jeg forventede, det blev en stor fejring, for jeg kunne læse i avisen, at uddeleren sagde, at det ville blive værd at køre efter. Men jeg synes det er skuffende, at man ikke gør mere ud af det. Det er en skam.
Ebba Elise Møller

Ingen uddeler i butikken

Op til jubilæet fortalte uddeler Troels Hansen i avisen, at der var en festdag i vente, som var værd at køre efter.

Om han mener, brugsen levede op til det, fik avisen ikke svar, da den besøgte brugsen i anledning af jubilæet, for uddeleren var ikke på arbejde.

Det var til gengæld souschef Mikkel Hasle Jensen, der fortæller, at jubilæet hovedsageligt blev markeret markedsføringsmæssigt.

- Vi har masser af tilbud, og vi har lavet nogle konkurrencer. Derudover deler vi 100 othellolagkager ud i løbet af eftermiddagen, siger han og pointerer, at der enkelte steder i butikken er hængt flag op.

Avisen har uden held forsøgt at få en kommentar fra Troels Hansen. Til gengæld har avisen været i kontakt med bestyrelsesformand for SuperBrugsen i Juelsminde Kim Laursen, der ikke ønsker at kommentere kundernes kritik, da han mener, det ligger under brugsuddelerens ansvar at svare på kritikken.

Kunder: Det er ikke nemt at se, at brugsen fylder 100 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce