Alsidigt program fra bibliotekerne

En af dem man kan opleve på bibliotekerne er forfatter og kriminalreporter Stine Bolther, som optræder med foredraget ?Hvem er farligst?". pr-foto

Alsidigt program fra bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kendte forfattere besøger biblioteker og holder foredrag.

Ikast/Brande: Bibliotekernes forårsprogram udkommer i slutningen af januar, og programmet er som altid en buket af de mange forskellige kulturtilbud, der kan opleves på flere af bibliotekerne i Ikast-Brande Kommune.

Nogle af tidens store forfattere kommer på Ikast-Brande bibliotek. Blandet andet kan de mange læsere af de populære bøger "Godhavn" og "Forbandede Yngel" få fornøjelsen af at møde romanforfatterne Iben Mondrup og Anne-Cathrine Riebnitzsky, som kommer og fortæller om deres arbejde med at skrive og deres nyeste romaner.

Der er også tilbud om at dykke ned i virkelighedens kriminelle verden med forfatter og kriminalreporter Stine Bolther, som har foredraget "Hvem er farligst? - er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest? Eller i virkeligheden ægtefællen?"

Foredrag om historie

Måske kan en tidsrejse friste. I foredraget "Landsforrædernes børn" bringes publikum tilbage til sidste verdenskrig og retsopgøret derefter. Forfatteren Anne Marie Christensen, som skrev bogen af samme navn, fortæller om konsekvenserne for børnene af de mange, der blev dømt for at have samarbejdet med besættelsesmagten.

Lidt royal Danmarkshistorie kan også opleves, når Erik Norman Svendsen fortæller om sine præsteår og tjenesten for kongehuset, der har inkluderet mange forskellige store begivenheder, både bryllupper og begravelser.

Endelig er der mulighed for at komme omkring alvorlige emner som opdragelse og anoreksi med debataftener med oplæg og film i samarbejde med Psykiatri Nord og Psyk Info.

For børnene bliver der både teater og kreative arrangementer, blandt andet musikteater efter bogen "Momo og tidstyvene" af Michael Ende.

Der er også et godt tilbud til dem der kan lide at lytte til en god historie. I foråret tilbyder både Brande, Ikast og Nørre Snede Bibliotek på guidet fælleslæsning. Det er ganske enkelt: De interesserede kigger ind, læseguiden læser en historie, og deltagerne får en kop kaffe og en snak med andre om, hvad læseguiden læser højt.

Man kan læse mere om arrangementerne i programmet eller på Ikast-Brande Biblioteks hjemmeside eller på facebook.

Husk at hente billetter til alle arrangementer, også dem med fri entré, på bibliotekets hjemmeside eller på Ikast, Brande, eller Nørre Snede Bibliotek i den betjente åbningstid, for der kan blive udsolgt. Mange af arrangementerne er realiseret i samarbejde med blandt andre FOF, Ikast Bio, Kunstpakhuset og Lokalhistorisk Forening Brande.

Alsidigt program fra bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce