Bestseller nominerer tre olympiske håb

Tennisspilleren Clara Tauson er en af tre nominerede olympiske håb. Arkivfoto

Bestseller nominerer tre olympiske håb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brande: Til januar indlemmer modekoncernen Bestseller fra Brande endnu en atlet i rækken af talentfulde unge og lovende talenter, der har vundet prisen Bestsellers Olympiske Håb.

Vinderen vil modtage støtte frem mod de kommende Olympiske Lege i Tokyo 2020.

Det er 10. gang, Bestseller uddeler prisen, som gives til en ung og lovende dansk atlet med en positiv attitude, olympiske drømme og stort potentiale inden for sin sport.

I år står kampen om prisen mellem tre unge kvinder, tennisspilleren Clara Tauson, svømmeren Emilie Beckmann og karatekæmperen Katrine Pedersen.

Med prisen, der uddeles som en del af det olympiske samarbejde mellem Bestseller, Danmarks Idræts Forbund og Team Danmark, følger 100.000 kroner, som blandt andet inkluderer et tøjsponsorat på 25.000 kroner.

Tv-transmiteret

Vinderen bliver præsenteret ved den tv-transmitterede sportsgalla 'Sport 2018' i Jyske Bank Boxen den 5. januar 2019.

Blandt de tidligere vindere af prisen finder man olympiske og paralympiske medaljetagere som hækkeløberen Sara Slott Petersen, svømmerne Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen, badmintonspilleren Viktor Axelsen og para-atleten Daniel Wagner Jørgensen.

Sidste år gik prisen til den unge talentfulde cykelrytter Julius Johansen, der har haft en imponerende debutsæson som professionel seniorrytter, hvor han blandt andet har vundet PostNord Danmark Rundts hvide ungdomstrøje.

Siden er han skiftet til banecykling, hvor han indtil videre har opnået tre guldmedaljer og en dansk rekord.

Bestseller nominerer tre olympiske håb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce