Brande IF går mod "mig-mig-mig-kulturen"

BIF's Kapper-pokal gik i år til Ole Radoor (til højre. Han ses her sammen med klubformand Michael Koch. Privatfoto

Brande IF går mod "mig-mig-mig-kulturen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BIF kan stadig tiltrække nye fodboldspillere

Brande: På Brande IF's generalforsamling forleden vankede der traditionen tro hæder til flere af de frivillige.

Klubbens fornemste hæder, Kapper-pokalen, gik til bestyrelsesmedlem Ole Radoor, der har været med i bestyrelsen i flere år

Lederpokalen gik en velkendt ildsjæl, der har været træner i flere år, Rasmus Langelund, og Holger Mehlsen mindepokal gik til Kristian Koch Jensen.

Klubformand Michael Koch oplyste i sin beretning, at man i bestyrelsen har besluttet at gøre 2019 til Frivillighedens År i Brande IF. Derfor har klubben nu afsat midler i regnskabet til det formål.

Han kunne glæde sig over hele tre oprykninger for seniorholdene til serie 1, serie 3 og serie 5.

Generalforsamling i BIF
Generalforsamlingen i BIF bød på genvalg til bestyrelsen: Michael Koch, Lars Smidt Hansen, Ole Radoor og Martin Bjerre.Brande IF fornemste pokal Kapper-pokalen blev tildelt Ole Radoor

Lederpokalen gik til Rasmus Langelund

Holger Mehlsen mindepokal gik til Kristian Koch Jensen

Nye spillere

Trods det, at foreningskulturen mange steder er under pres, er det lykkedes for Brande IF at få flere nye spillere med i BIF:

- "Mig-mig-mig"-kulturen italesættes og dyrkes også nogle steder - og fred med det. Vi har som fodboldforening - med vægt på forening - oplevet det modsatte. I år har vi haft to runder med Tab & Vind. Det er et samarbejde med FCM Samfund, hvor vi sammen forsøger at få mænd og kvinder i gang med Fodbold Fitness - flytte dem fra at være inaktive til at være aktive. Flytte dem fra at være selv til at være fælles om noget. Og det er sågar på fast tider - så ingen fleksibilitet overhovedet. Det kan da kun gå galt. Men 18 mænd og 35 kvinder mødte gennem hele efteråret op. Det betyder altså 53 nye seniorspillere i Brande IF - og så snakker man stadig om et foreningsliv i krise, sagde Michael Koch.

Han oplyste også, at BIF vil gøre mere for at få flere børn og unge med

- Vi kommer i 2019 til at indlede samarbejder med børnehaverne, sfo'erne og skolerne for at give de unge mennesker et sundt alternativ, sagde han.

BIF har 120 aktive medlemmer og i alt 600 medlemmer.

Med hensyn til økonomien kunne kasserer Lars Hansen berette om et lille overskud på 37.000 kroner.

Brande IF går mod "mig-mig-mig-kulturen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce