"Den logrende hale" flytter på landet

Fra 1. april får indehaver af ?Den logrende hale?, Diana Clare Bentley (t.h.) og Helene Jørgensen (forrest) en ny kollega, når Monica Fischer (t.v.) tiltræder som salonens anden hundefrisør. Foto: Mikael Lund

"Den logrende hale" flytter på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundesalonen "Den logrende hale" flytter fra Brande til Drantum.

Brande/Drantum: Midt i november 2014 åbnede Diana Clare Bentley en hundesalon midt på Storegade i Brande i de lokaler, som indtil da havde dannet ramme om Vejle Amts Folkeblads lokalredaktion. Halvandet år senere valgte hun at flytte salonen til hjemadressen på Enkehøj, og nu er det snart flyttedag igen.

"Den logrende hale", som salonen hedder, flytter sammen med familien Bentley/Høgfeldt på landet, nærmere bestemt Alkærlundvej 32 stik syd for Drantum.

Her har familien købt en nedlagt landejendom, som de har været i gang med at istandsætte siden nytår, og 1. april er den længe, der skal bruges til hundesalonen, klar til at tage i brug.

Samtidig får Diana Bentley og Helene Jørgensen, som siden maj sidste år har stået for webshoppen, markedsføringen og en stor del af det administrative, en ny kollega, når Monica Fischer tiltræder og dermed fordobler kapaciteten.

Beklædning til hunde

Det har længe været Diana Bentleys drøm: I lang tid har hun måttet sige nej til nye kunder, men med foreløbig 250 kvadratmeter renoveret, har hun nu endelig de fysiske rammer til at udvide med endnu en hundefrisør. Når hele længen er færdig, kan "Den logrende hale" brede sig over 450 kvadratmeter, så til den tid bliver der både plads til et fitnessrum til de firbenede, plads til at afholde grooming-seminarer med op til 10 deltagere og måske sågar en hunde-fysioterapeut. En del af pladsen er reserveret til "Den logrende hales" webshop, som bestyres af Helene Jørgensen. Udover forskellige typer foder og godbidder, hundelegetøj og grooming-artikler sælger webshoppen også hundedragter fra ForMyDogs i smarte designs og forskellige størrelser, indtil videre dog kun til mindre hunde. Dragterne har ikke bare til formål at få hundene til at se smarte ud, de har også en funktion, forklarer Helene Jørgensen, der er bosat på Mors og dermed har et stykke vej på arbejde. Især små hunde kan let blive kolde, ikke kun hvis vejret er køligt, men også hvis det regner - og så er det noget mere praktisk at tage en dragt af hunden end at skulle til at tørre og børste den grundigt igennem.

Alt hvad man kan købe i webshoppen er testet på egne hunde.

- Jeg vil kunne stå 110 procent inde for det, jeg sælger, understreger Diana Bentley, som satser på god kvalitet til en rimelig pris for at differentiere sig fra konkurrenter med knapt så eksklusive produkter i sortimentet.

Udstillingshunde

Monica Fischer bor lige nu i Odder, men planlægger at flytte tættere på Brande. Ligesom sine to kommende kolleger er hun ved siden af hundeinteressen hestepige, men det var interessen for at udstille hunde, der førte hende og Diana Bentley sammen. Begge har deltaget i talrige hundeudstillinger i både Danmark og udlandet, og starten på karrieren som hundefrisør gik for begges vedkommende via egne hunde.

Den sidste fjerdedel af kvartetten udgøres af hjælpepige Signe Andersen, der både står for rengøringen, opfyldningen af varer og også kan hjælpe til med hundene.

Med ansættelsen af Monica regner Diana Bentley med at kunne åbne for kundetilgang igen, også for trimning af korthårede hunderacer, som er nogle af dem, der har måttet vige pladsen for de mere "fluffy" langhårede racer. Det tager cirka to timer at klippe en lille hund, hvis den vel og mærke kommer i salonen jævnligt, så pelsen ikke når at blive for filtret, men man kan også aflevere sin hund på hundesalonen til et bad og en negleklipning og så hente den igen, ren og velduftende - og utvivlsomt med en logrende hale.

"Den logrende hale" flytter på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce