Fælleslistens nye tidsregning

Fælleslistens formand, Lasse Haahr, aflagde beretning på det, han betegnede som Fælleslistens anden generalforsamling i en ny tidsregning. Arkivfoto

Fælleslistens nye tidsregning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Kommunen er voldsomt udfordret, lyder det fra Fælleslistens formand Lasse Haahr.

Brande: Fælleslisten afholdt for nylig generalforsamling i Det gamle sygehus - også kaldet Dok Arends. Formand Lasse Haahr kunne byde velkommen til de 16 fremmødte, som var mødt op til det, han betegnede som "Fælleslistens anden generalforsamling i ny tidsregning."

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Fælleslisten har haft et vanskeligt år - både i byrådet og i lokalområdet, indledte formanden sin beretning og fortsatte:

- I byrådet har Lotte Stoltenborg og Henrik Kraglund været en del af de væsentligste beslutninger, såsom budgetforliget og alle beslutninger omkring skolen for at nævne de absolut vigtigste. Den store ulykke i forbindelse med budgetforliget viste sig at være gennemførelsen af massive besparelser, hvor ingen gik ram forbi. Skolerne, daginstitutionerne, de ældre, de handicappede - alt og alle blev ramt. Den yderste konsekvens heraf var beslutningen om turistforeningens nedlæggelse. Kommunen er voldsomt udfordret og vil være det adskillige år frem. Det stiller store krav til alle kommunalpolitikere. I lokalområdet fornemmer vi vel alle, at opbakningen til Fælleslisten har været stigende hen over året. Fælleslistens synlighed er blevet større, men desværre kan opbakningen ikke måles. Den kan kun fornemmes, konstaterede Lasse Haahr.

Glæde over Brande City

Han glædede sig over etableringen af Brande City, et ifølge ham hårdt tiltrængt talerør, som allerede flere gange har holdt møde med lokalpolitikerne for at skabe sammenhold og finde fodslaw i udviklingen af Brande.

- Vi håber, at Brande City vil holde fast i udviklingen af foreningen, som derved på bedste måde vil kunne gå hånd i hånd med Fælleslisten - ikke sådan at forstå, at Brande City er en Fællesliste-forening eller omvendt, men forstået på den måde, at de udviklingsplaner, som Brande City vil fremkomme med, kan understøttes af Fælleslistens byrådspolitikere. Efter Lasse Haahrs vurdering er valgkampen til det næste kommunalvalg i november 2021 allerede i fuld gang.

- Her skal især Brandes borgere gøre op med sig selv, om de vil være repræsenteret i byrådet i form af Fælleslisten, eller om det vil være tilstrækkeligt med en repræsentation af politikere fra de landspolitiske partier. Det forløbne år har i hvert fald ikke vist noget særligt synligt engagement fra de øvrige politikeres side, lød vurderingen fra Fælleslistens formand, der ser det som bestyrelsens hovedopgave at finde egnede kandidater, der kan tegne en skarp politisk profil.

Kasserer Minna Mikkelsen fremlagde derefter regnskabet, som blev godkendt uden yderligere kommentarer, og der var flertal for at forhøje kontingentet fra 100 til 150 kr. årligt.

Henning Dybbro og Ole Deigaard ønskede ikke genvalg; i deres sted valgtes Mads Ruglykke og Jan Lorenzen, mens der var genvalg til Jette Harrild, Anja Norn, Henning Berg og Axel Månsson. Derudover består bestyrelsen af Lasse Haahr, Minna Mikkelsen og Preben Andersen, mens Ole Deigaard sagde ja til en tørn som suppleant. Preben Christensen blev genvalgt som revisor og Kjeld Ruglykke som revisorsuppleant.

Fælleslistens nye tidsregning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce