Flyvedag med traktor-tovtrækning

Snart er der igen livlig aktivitet på flyvepladsen ved Ejstrupholm, hvor der på lørdag 15. september er "fly in" med mange forskellige aktiviteter. Arkivfoto

Flyvedag med traktor-tovtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag 15. september er der "fly in" og underholdning på Ejstrupholm Flyveplads.

Ejstrupholm: Flyvemaskiner, tovtrækkeri med en Ferguson-traktor, modelfly og lidt godt til ganen og halsen. Jo der er mange aktiviteter både på landjorden og i luften, når Ejstrupholm Flyveplads igen holder en "fly in - drive in" lørdag 15. september på den lille flyveplads, der ligger på Ikastvej 5 lidt nord for Ejstrupholm.

Arrangementet begynder om formiddagen, hvor der er gratis kaffe og rundstykker fra klokken 10 til 12.

Fra klokken 13 til 16 vil der være forskellige aktiviteter i luften såsom faldskærmsspring, flyvning med veteranfly og hjemmebyggede fly og fremvisning af modelfly.

Tovtrækning med traktor

Som noget nyt er der en gættekonkurrence kombineret med tovtrækning. Det handler nemlig om at gætte på, hvor mange personer der skal trække i tovet for at få en ældre Ferguson traktor til at holde stille. De tre personer, der gætter bedst, får en flyvetur.

Der er som sædvanlig gratis adgang, gratis parkering og landing. Der kan købes øl, vand, pølser med brød og kaffe.

Den lille flyveplads i Ejstrupholm har eksisteret siden 1966, og hvert år er der tradition for at holde et fly in. Flyvepladsen er tilholdssted for Ejstrupholm Flyveklub, der i 2015 fik nye klublokaler.

Flyvedag med traktor-tovtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce