Foreninger: Har I tænkt på os?

Læserbrev: Vi er flere foreninger, der er glade brugere af Brande Biblioteks lokaler. Vi er faktisk så glade, at vi er lidt bekymrede for fremtiden, hvor Brande Bibliotek står overfor store forandringer. For er der mon nogen, der har tænkt på os i denne spændende tid, hvor der skal bygges en ny skole, der også skal rumme byens folkebibliotek?

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole har i mange år benyttet Store Sal på biblioteket til yoga om onsdagen. Det er en aktivitet, der kræver plads og ikke mindst rolige omgivelser. Vil der være den fornødne plads og den fornødne ro på den nye skole i dagtimerne?

Brande Pensionistforening har gennem flere år holdt bankospil på biblioteket. En pladskrævende og meget populær aktivitet. Vil der mon være plads til det på biblioteket på den nye skole? Brande Whistklub og Guldalderklubben har også faste aktiviteter i bibliotekets lokaler og har været hjemmehørende i mange år.

Vi håber selvfølgelig, at der bliver plads til os alle sammen på den nye skole, for vi ved, at gode foreningslokaler ikke hænger på træerne. Vi venter derfor med spænding på at få mere at vide, når de konkrete planer endeligt vedtages.

Her håber vi også at få at vide, hvor man har tænkt sig at placere vores aktiviteter, mens byggeriet står på. Vi håber, at der kan findes andre midlertidige lokaler i byen, så vi kan fortsætte vores aktiviteter.

Vi vil glæder os til vi forhåbentligt kan tage de nye lokaler i brug.

Foreninger: Har I tænkt på os?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce