HHK-loppemarked gav solidt overskud

Loppemarkedet i Nørre Snede trak godt 180 købere, så der var tæt pakket i hallen. Privatfoto

HHK-loppemarked gav solidt overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Snede: Hærvejens Håndbold Klub (HHK) havde godt besøg til det store årlige loppemarked, der fandt sted Nørre Snede Hallen lørdag 11. maj. Det var markednummer 17 i rækken, og det åbnede allerede lørdag klokken, hvor cirka 150 friske krejlere stod klar til at erobre hallen og gøre sig de bedste køb.

Der var mange bydere til auktionen, der indbragte godt 7000 kroner. Og der blev samlet solgt for 80.000 kroner.

- Det er cirka 25.000 mere end sidste år og langt mere end forventet. Man må sige, at der er mange penge i "skidtet" samtidig med, at vi tænker på miljø og genbrug. Mange af de lopper, vi ikke får solgt, bliver afhentet af folk til genbrugsbutik og videresolgt til Tanzania. De sidste rester bliver sorteret og afleveret på genbrugspladsen, fortæller bestyrelsesmedlem Gitte Møller fra HHK.

Når diverse udgifter er trukket fra, regner hun med, at overskuddet lander på omkring 70.000 kroner.

Frivillige fra HHK begyndte allerede onsdag med at stille op og flytte loppeting i hallen, og kl. 19.30 sad der 54 frivillige hjælpere og spiste aftensmad.

- Alle lopper var flyttet i hallen, mange var pakket ud, og alle mand havde rundet dagens 10.000 skridt. Og det er den store fornøjelse ved frivilligt arbejde, når folk sidder og hygger sig efter, snakken går og der bliver grinet af de "skæve" lopper, der er kommet ind. Alle kan hjælpe til, yngste var 12 år og den ældste 70 +. Vi vil her endnu engang sige tusind tak til alle vores hjælpere, der gør, at vi kan afvikle så stor et loppemarked. Og også tak til de mange købere, der stod klar fredag eftermiddag kl. 14 til legetøjsloppemarkedet og lørdag morgen fra kl. 8, lyder det fra Gitte Møller.- Her skal også lyde en stor tak til personalet på genbrugspladsen for deres imødekommenhed og øje for gode lopper. Og vi er selvfølgelig i gang med indsamling af lopper til 2020, understreger hun.

HHK-loppemarked gav solidt overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce