Julehygge på skovmuseet

Vester Palsgaard Skovmuseum er ved at gøre klar til julen. Foto: Maja Theodoraki

Julehygge på skovmuseet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vester Palsgaard Skovmuseum har juleaktiviteter på programmet.

Hampen: Lørdag 8. december og søndag 9. december er der traditionen tro julehygge på Vester Palsgaard Skovmuseum på Palsgårdvej 9 i nærheden af Hampen.

Arrangementet varer fra klokken 10 til 16 begge dage, og Vester Palsgaard Skovmuseum vil sammen med museumsforeningens medlemmer sørge for en aktiv weekend med mange juleforberedelser. Den gamle skovridergård vil for et par dage danne rammen om intens julestemning.

Der er gratis aktiviteter for børnene. De kan blandt andet lave dekorationer med æbler i voks, klippe julepynt eller lave juledekorationer. Uldgruppen medbringer filt og forme og hjælper med at filte pynt til juletræet. Pebernødder hører juletiden til og dem kan børnene selv bage og få med hjem i et kræmmerhus.

En række stande med julegaveideer hører naturligvis med til arrangementet. Harly Sørensen vil dreje snurretoppe til børnene. Inga Kjeldsen udstiller kniplede julekugler. Trædrejer Knud Bartnik viser sine trævarer frem. Nr. Snede Husflid er også repræsenteret med en stand med foreningens kreative produkter.

Lene Kallesøe og Mona Fisker fra Funder medbringer nisser og syet julepynt til hjemmet. Hanne Lindhartsen fra Brande har forskellige former for pileflet, kurve og udendørspynt med. KreaKempf fra Ejstrupholm er på museet om søndagen og viser bl.a. glasting og spændende ting fra det kreative univers.

Under arrangementet kan der købes gløgg, æbleskiver og kaffe, og museets butik er åben.

Julehygge på skovmuseet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce