Kommunen efterlyser idéer til fremtidens fritidsliv

Ikast-Brande Kommune vil spørge borgerne om borgerne om indput til den kommende idræts- og fritidspolitik. Arkivfoto

Kommunen efterlyser idéer til fremtidens fritidsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Snede: Næste uge arrangerer Ikast-Brande Kommune tre offentlige møder i hhv. Brande, Nr. Snede og Ikast.

Her lyder opfordringen, at man kan kigger forbi, for at give borgerne mulighed for at komme med indput til den kommende Idræts- og Fritidspolitik.Kommunen spørger borgerne til råds om den kommende Idræts- og Fritidspolitik. "Kig forbi" kalder Ikast-Brande Kommune tre eftermiddage, hvor borgere, foreninger og andre interesserede kan give deres besyv med til kommunens kommende Idræts- og Fritidspolitik. Kommunens medarbejdere på fritidsområdet vil i de pågældende tidsrum stå klar i bymidten med småkager og kaffe, for at tage imod de input, der måtte komme.

Arrangementet finder sted i Brande, Nr. Snede og Ikast.

Første møde finder sted på Torvet i Brande tirsdag 12. marts kl. 16-18. Dagen efter - onsdag 13. marts - er det Nr. Snede, der står for tur. Mødet finder sted på Torvet i Nr. Snede kl. 16-18.

På torsdag 14. marts går turen til Ikast, hvor mødet finder sted i Strøgcenteret - ligeledes kl. 16-18.

Den kommende politik har det formål at fremme det gode liv i kommunen på området idræt og fritid. Der er derfor nu mulighed for, at man kan sætte sit præg på politikken ved at give sit besyv med. Hvor ser DU at udviklingen skal hen? Ikast-Brande Kommune har ikke tidligere haft en Idræts- og Fritidspolitik, men efter at Ikast-Brande Kommune i 2017 blev Danmarks første Bevæg-dig-for-livet-visionskommune, bliver der nu sat yderligere fokus på området. - Vil vi ud og tale med borgerne om, hvad det gode fritidsliv er for dem. De input, vi får ind, skal bruges til at rammesætte den nye politik. Men samtidig skal de gode ideer også bruges til den kommende workshop om Idræts- og Fritidspolitikken den 4. april 2019, siger fritidskonsulent Karsten Krogsgaard Sommer. Man møder blot op. Der kræves ingen forudgående tilmelding.

Kommunen efterlyser idéer til fremtidens fritidsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce