Lille fremgang hos seniorerne


Lille fremgang hos seniorerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brande: Brande Idrætsforenings seniorklub, BIFortiden, kunne på generalforsamlingen 3. december konstatere en lille fremgang i medlemstallet fra 47 til 52, hvoraf halvdelen mødte frem.

- I bestyrelsen tror vi på, at der mange år endnu vil være basis for, at "gamle BIF'ere" mødes og hygger sig - især med mangen god snak om "dengang alt var bedre end nu", sagde formand Jan Svendsen i beretningen.

- Dog kan vi være i tvivl om, hvordan tilknytningen til en forening vil være i fremtiden. Det tror jeg også, de sagde for 25 og 50 år siden, og foreningerne lever trods alt endnu. Måske er BIF ikke i dag som et "andet hjem", men mange har stadig en stor tilknytning til, hvad der foregår i deres forening - BIF. Derfor tror jeg også på, at vores lille forening kan holde 25-års jubilæum. Vi er trods alt stort set halvvejs, fortsatte Jan Svendsen.

Frokost afløser morgenkaffe

Der var stemning for at fortsætte med at mødes fire mandag formiddage i 2019, men forsøge med at slutte af med frokost i stedet for som hidtil at begynde med kaffe og rundstykker hver gang.

Kasserer Hans Jensen fremlagde regnskabet, der viser et overskud på 2450 kroner, så der nu er en likvid beholdning på 10.000 kr. Kontingentet fortsætter uændret på 50 kr.

Dirigent Helge Jensen kunne konstatere, at der var genvalg over hele linjen. Søren Kanne og Hans Jensen til bestyrelsen med Niels Chr. Lundstrøm som suppleant samt revisorerne Peter Møller og Erik René Pedersen med Ole Jessen som suppleant.

Generalforsamlingen sluttede traditionen tro med en historisk tipskupon og julefrokost.

Lille fremgang hos seniorerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce