Lokalråd kæmper stadig for aktivitet i tidligere rådhus

Det tidligere rådhus på Bellisvej er nu en kommunal administrationsbygning, der rummer 100 arbejdspladser. Arkivfoto

Lokalråd kæmper stadig for aktivitet i tidligere rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Snede fik ikke fængselsbetjentskole, men lokalråd holder fokus på arbejdspladser i tidligere rådhus.

Nr. Snede: Lokalrådet i Nørre Snede vil fortsat kæmpe for, at der bliver ved med at være arbejdspladser i det tidligere rådhus på Bellisvej i Nr. Snede. For nylig støttede lokalrådet et forslag om, at der kunne indrettes en uddannelse for fængselsbetjente i bygningen. Sagen er, at Kriminalforsorgen opretter en uddannelse for fængselsbetjente i Jylland. Men denne uddannelsesinstitution kommer ikke til Nørre Snede. I stedet blev det nedlagte fængsel Møgelkær ved Juelsminde udpeget til at huse den nye uddannelse.

- Det var træls for os, men vi må jo indrømme, at det ikke er ulogisk, at fængselsbetjentskolen kommer til at ligge i Møgelkær, siger Hans Jørgen Jensen, formand for Nørre Snede Lokalråd.

Vi skal være opmærksomme på, hvad der eventuelt kan ske med vores tidligere rådhus.
Hans Jørgen Jensen, lokalrådsformand

100 abejdspladser

Det tidligere rådhus på Bellisvej huser i øjeblikket 100 kommunale arbejdspladser, fortrinsvis medarbejdere i børne- og unge-forvaltningen. Det er gode arbejdspladser at have i Nørre Snede, og det giver handel i byen, og Hans Jørgen Jensen understreger derfor, at lokalrådet ikke støtter tanken om at nedlægge arbejdspladser.

- Der er nogen, der er bekymrede for, at lokalrådet vil sige ok til, at den kommunale administration skal samles et andet sted. Men det er ikke vores projekt. Vi vil ikke nedlægge arbejdspladser i byen. Lige nu tror jeg heller ikke, at der er fare for, at kommunen bygger et nyt centralt rådhus - det har man ikke økonomi til endnu. Men byrådet har jo en hensigtserklæring om at samle administrationen, og selv om det måske har lange udsigter, skal vi være opmærksomme på, hvad der eventuelt kan ske med vores tidligere rådhus, siger Hans Jørgen Jensen.

Måske akutcenter

- Det kunne jo være, at Bestseller kommer med et flot tilbud og tilbyder kommunen plads til administrationen i området ved Bestsellertower i Brande. Hvis administrationen centraliseres, skal vi være klar med alternativer på Bellisvej. Man kunne måske øjne en mulighed i forbindelse med sundhedsreformen, hvor bygningen på Bellisvej kunne blive et akutcenter for sundhedsvæsenet, siger Hans Jørgen Jensen.

Lokalråd kæmper stadig for aktivitet i tidligere rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce