Mini BIF-Cup vender tilbage

Efter et års pause vender Mini BIF-Cup tilbage som en del af BIF-Cup, som derudover sætter ekstra fokus på pigefodbolden. Arkivfoto: Mikael Lund

Mini BIF-Cup vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkendt ungdomsfodboldturnering finder sted i juli.

Brande: Efter et års fravær skal der i år igen spilles en mini-turnering for de yngste i forbindelse med BIF-Cup.

Desuden bliver der i år sat ekstra fokus på pigefodbolden ved den traditionsrige ungdomsfodboldturnering. BIF gør i år endnu mere for at få flere pigehold til at deltage.

Planlægningen af den 39. udgave af BIF-Cup er godt i gang. I år afholdes turneringen i dagene 4.-7. juli, og cup-udvalget, som består af de samme personer som i 2018, er på plads til at tage fat på endnu en omgang.

Vil man hjælpe udvalget med at ringe rundt til klubber i hele Danmark for at gøre reklame for turneringen, kan man kontakte Kent Nielsen fra cup-udvalget. Det gælder også, hvis man gerne vil give en hånd med på andre områder - de respektive områdeledere er ligeledes på plads.

Tilmelding er begyndt

Der er nu adgang for tilmeldinger, og der er allerede godt gang i det.

- Vi er oppe på 44 hold. Vi har næsten allerede udsolgt i et par af rækkerne såsom U11 og U12 drenge, fortæller Kent Nielsen, der også kan berette om interesse fra hold fra Norge, Tyskland og som noget helt nyt Ukraine.

- Vi prøver atter i år med Mini BIF-Cup og håber, der vil være interesse for dette tiltag igen, så det ikke kun er hold fra Brande IF, der deltager, tilføjer Kent Nielsen.

Mini BIF-Cup vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce