Mobil politistation på besøg

Midt- og Vestjylland fik først på året landets første mobile politistation. Den mobile politistation blev fremvist af politidirektør Jens Kaasgaard for justitsminister Søren Pape Poulsen. De er dog ikke med på den kommende rundtur. Foto: Morten Stricker.

Mobil politistation på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bording/Ejstrupholm: De kommende uger bliver den mobile politistation opstillet 16 forskellige steder i det midt- og vestjyske - blandt andet i Ejstrupholm og Bording.

Det sker som et led i politikredsens tryghedsskabende arbejde med at sikre, at politiet er synligt og tilgængeligt i alle dele af politikredsen, lyder det i en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.

I Ejstrupholm, Bording, Herning, Sdr. Felding, Kibæk, Aulum, Sunds, Sørvad, Vildbjerg, Skjern, Lyne og Hoven bliver mobilstationen opstillet til borgerbetjening. Her kan byens borgere henvende sig med anmeldelser, tip og spørgsmål, som de ønsker at tale med politiet om. Mobilstationen vil være bemandet af betjente med indgående kendskab til lokalområdet.

Den rullende politistation besøger Bording allerede 28. november mellem klokken 12.30 og 15.30. Mobilstationen bliver opstillet ved Fakta på Bredgade 14 i Bording.

I Ejstrupholm kommer stationen på besøg den 17. december mellem klokken 11 og 15. Denne dag bliver mobilstationen opstillet ved Dagli' Brugsen på Østergade 1 i Ejstrupholm.

Mobil politistation på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce