Optimistrevyen er næsten klar

Et glimt fra sidste års revy. Her er det fra venstre Morten Riis, John Madsen og Brian Kirkegaard, der er gået i barndom. Foto: Peter Hald

Optimistrevyen er næsten klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revyen i Nørre Snede løber af stablen over tre dage - 30. januar, 1. februar og 2. februar.

Nr. Snede: Optimistrevyen i Nørre Snede er på trapperne, og revyen spilles på scenen i det tidligere diskotek Bak Inn med tre forestillinger. Forpremieren finder sted onsdag 30. januar, premieren er fredag 1. februar, og så der der også en forestilling lørdag 2. februar.

- Tekstforfatterne har i løbet af efteråret skrevet tilsammen 24 numre. Rekvisitfolkene er i fuld gang med at fremstille diverse ting og sager. Make-up- og frisørdamer er ved at få styr på det, der gør skuespillerne pæne at kigge på. Syerskerne og påklæderskerne finder kostumer frem. Dekoratøren planlægger, hvordan scenedekorationen skal se ud. Lyd- og lysmændene og sceneopbyggere sørger for, at publikum kan se og høre, hvad der foregår på scenen. De to instruktører "hundser" med hele holdet. Ja, vi kan roligt sige, at der nu igen er revytid i Nørre Snede, lyder det fra Jane Fruergaard Christoffersen og Jan Findal, der er instruktører.

Ulvejagt og varm dame

Optimistrevyen har altid bestræbt sig på at være lokal, og det gør sig også gældende i år.

- Blandt andet uddyber vi "hvorfor du var hjemme nu, hvis du boede her". Vi fortæller lidt om øl-situationen i byen. Vi hører om planlægningen af en ulvejagt. Vi er en tur på genbrugspladsen. En smed mindes sin tid på Nama. HLR sender en medarbejder på kursus i København. Vi viser, at Nørre Snede har talent. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om damen, der varmede sin ende over ilden. Og vi har heller ikke glemt mobiltelefonens magt i hverdagen, fortæller instruktørerne.

Og der er også mere landsdækkende emner. Således mindes man Kim Larsen og Benny Andersen, 5 x John Mogensen synger et festligt potpourri, og man fejrer Dansktoppens 50-års jubilæum.

Til gengæld røber instruktørerne ikke, om Fru IP også i år er med i Optimistrevyen...

- Nu håber vi, at rigtig mange igen i år vil bakke om Optimistrevyen. Billetsalget starter lørdag 19. januar på Bak Inn. Efterfølgende kan billetterne købes i pølsevognen, oplyser Jane Fruergaard Christoffersen og Jan Findal.

Optimistrevyen er næsten klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce